2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
سلام بچه ها يه سوال من امروز بي حال بودم بدنم يكم كسل بود ابريزش بيني ام داشتم بخاطره خوابه زياد س ...

نه کرونا نیست.

ادم ورزشکار ک کرونا نمیگیره خاااانوووم.💪💪💪💪.

دوتا قرص سرماخوردگی بخور بخواب. فردا ک چشای نانازتو باز کردی حالت خوب خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه کرونا نیست. ادم ورزشکار ک کرونا نمیگیره خاااانوووم.💪💪💪💪. دوتا قرص سرماخوردگی بخور بخواب. فر ...

اتفاقا خوردم الان يدونه ام انتي هيستامين خوردم

ديشب كولرو خاموش نكردم فكر كنم سرما خوردم

💔🌈

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم،،ب نظرم این نون تافتونه،،چون اینجا هم همینو دیدم هر وقت از این نون د ...

سلام عزیزم ممنون که نظر دادین سرگروهم گفتن اگه با کف دست حساب میکنم تافتون بزنم منم ترازو ندارم همون تافتون حساب میکنم پس 😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

بچه ها از غصه خوردن زیاد و ناراحتی احساس میکنم قلبم تیر میکشه بچمم داره شیر میخوره یه حس سنگینی رو سینم دارم چه کار کنم خوب شم 😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
وای من الان گشنم بود یه مشت مویز و بادوم خوردم😕الان عذاب وجدان داره خفم میکنه😩میگم کاش از گشنگی می ...

برای مویز دعوات کنم؟؟؟

مویز ک بد نیست گلم.

نوش جونت. گفتم حتما پیتزایی چیزی خوردی.

بگیر راااحت بخواب. 

بچه ها از غصه خوردن زیاد و ناراحتی احساس میکنم قلبم تیر میکشه بچمم داره شیر میخوره یه حس سنگینی رو س ...

من مادر نشدم هنور ولي حس ميكنم ناراحتيو غصه رو شيرت تاثير بزاره

هرچي شد نزار غصه بخوري بخاطره فرشته كوچولوت عزيزم

الانم چند تا نفس عميق بكش به چيزايه خوب فكر كن به شير خوردنه كوچولوت نگاه كن اروم شي

💔🌈

بچه ها از غصه خوردن زیاد و ناراحتی احساس میکنم قلبم تیر میکشه بچمم داره شیر میخوره یه حس سنگینی رو س ...

وای نکن میگن شیرت تلخ میشه.

ناراحتی چرا گلم.

ب اون نعمت الهی ک رو پاته داره از شیره وجودت میخوری نگاکن. هرلحطه شکر خدا رو بجا بیار.