2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باشه. خیلی مواظب باش .حیفه گلم چیزی به آخرش نمونده

گزارش#  

صبحانه:چاي+خرما+پنير+گردو+لواش

ميان وعده:هلو

ناهار:اش رشته

عصرونه:چاي و خرما+اجيل

شام:املت+نون+پياز

ورزش فقط حلقه

اب٨ ليوان

مصرفي:١٢٠٠

مجاز:١٢٣٣

@mamanali95  

💔🌈

ببخشید زیاد بود گفتم دلشون میخواد بقیه هوس میکنن رژیمن😁😁😁 اره سوپ جو گفتم  درست کنه مامانم ...

نوش جونت عزیزم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     سلام عزیزم صبحانه:نان سنگک۲ کف.عسل.۱۹۹ کالری نهار:خوراک گوشت.نان سنگک ۲ ...

عزیزم خوبه بازم🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
مرسی🙂🙂🙂🙂. از صب تا حالا ۱ لیوان رشته خوردم نمیدونم کالریش چقده 😔۲۷۷ میشع؟ شیرین چقده کالریش

من نمیدونم عزیزم. رشته چی؟ بزن مانکن 

گروه قرمز❤❤❤❤❤❤

بچه ها من خونه مادر شوهرمم  اخرشب یا فردا گزارشاتونو میبینم 

لطفاااااا کالریتونو پر کنید 📣📣📣📣

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم