2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها گزارشتون دیر نشه... دو سه روزی قراره من جایگزین مهدیه جان باشم منو تگ کنید برای گزارش @ ...

سلام نازلی جون   . نمیدونم چرا هرکاری کردم تگ نمیشدی . ببخشید یه کم دیر شد:

صبحانه: نان تافتون 1کف دست+ پنیر 10گرم+گردو 1عدد+خرما 1عدد+ نسکافه 1لیوان. کالری: 188

ناهار: سمبوسه سیب زمینی 3عدد کوچک. کالری: 750

شام: خورش قورمه سبزی 4قاشق غذاخوری. کالری: 180

میان وعده: بستنی 50گرم+ شلیل 1 عدد. کالری: 1263

ورزش: پیاده روی 1 ساعت

آب 8 لیوان

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1263 (چون بیرون بودم نشد دقیق کنترل کنم)

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
@ielia   دومین اخطار عزیزم 🧨🧨 @ویانا۵۶۴۷ شما هم اخطار گرفتی  @ریما749   اخطا ...

سلام عزیزم صبح بخیر.

نه قربونت من نبودم. من گزارش میدم تگ تون هم میکنم 

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
بچه ها گزارشتون دیر نشه... دو سه روزی قراره من جایگزین مهدیه جان باشم منو تگ کنید برای گزارش @ ...

سلام ،من هر روز صبح گزارش روز قبل رو میدم دیروز صبح به مهدیه جون گزارش داده بودم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
دیگه عزیزم خودتم ایرادتو متوجه شدی. اصلاااا ناامید نشو و ازین حرفا نزن. فردا و پسفردا وقت داری جبرا ...

تشکر از دلداری 

این هفته خیلی سرم شلوغ بود و فک کنم پرخوری عصبی داشتم. 

ولی چون از هفته بعد کارهام بیشتر هم میشه باید یه فکری برای این قضیه  بکنم. وقتیهایی که سرم شلوغه دوست دارم همه اش نون بخورم. به جاش چی بخورم که هم سیر کننده باشه هم کم.کالری و هم کم کربوهیدرات داشته باشه؟

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
آره خیلی خیلی سخته مخصوصا ماهایی که شیرمونم کمه همش عذاب وجدان میگیری که نکنه غذا کم میخورم دلیلش ب ...

انواع کته میپزم براش. با کره و خوش نمک. انقد خوشبو و خوشمزه س. تف میکنه تا ذره آخرشو با زبونش میده بیرون😭😭 عاخه چرا😫

به نظرت شربت اشتها اور میتونم بش بدم؟؟

اخه فوق العاده بد دارو هم هس اونو نمیدونم چطوری بش بدم😭 

هوووف😤 کاش زود بزرگ شن من پیر شدم خدا میدونه😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
تشکر از دلداری  این هفته خیلی سرم شلوغ بود و فک کنم پرخوری عصبی داشتم.  ولی چون از هفته ...

منم عاشق نونم وای😣😣

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم ریپلایت کردم ندیدی؟ مهدیه جون دو سه روز نیستش منو‌ تگ کنید برای گزارش لطفا تایپ کن چیا خوردی ...

سلام چشم من دوماهه تازه یاد گرفتم مهدیه رو تگ کنم  

@نازلی-سخن-نگفت  نمی دونم چرا تگ نمیشید       کالری مجاز۱۳۴۰        کالری مصرفی۱۳۶۴       ورزش ندارم فقط روزی نیم ساعت تو خونه پیاده روی میکنم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
تشکر از دلداری  این هفته خیلی سرم شلوغ بود و فک کنم پرخوری عصبی داشتم.  ولی چون از هفته ...

ببین باید معدتو پر کنی.

ک هم هوست بخوابه هم معدت پرشه چیز ناسالم نخوری.

هویج بخور

کاهوبخور

خیاربخور

اب بخور

میوه بخور

با اینا در روز معدتو پر کن.

سلام عزیزم باور کن گاهی اوقات نمیتونم قبل ۱۲ آنلاین بشم الان اومدم و گوشی تونستم دستم بگیرم بچم الان ...

سعی کن قبل ۱۲ گزارشتو بدی عزیزم اگه ب شما اخطار ندم درحق بقیه اجحاف میشه❤❤❤❤

گزارشت خیلی خوبه فقط کاش شب ک سیب زمینی آبپز خوردی نون باهاش نمیخوردی👌👌