2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@pari95  

۷۵ روز تا هدف زیبایی 😍💪

صبحانه = سبوس گندم +شیر + گردو +خرما 

ناهار= کته بدون روغن + جوجه +لیمو +سبزی خوردن

میان وعده=آجیل+ خیار +آلبالو+ آلو +هندوانه

شام= عدسی+ کاهو +ماست

آب=۸ لیوان

مجموع کالری مصرفی =مجاز=۱۸۰۰

چالش حذف قند ✔

چالش سرکه سیب ✔

چالش چوب ✔

ورزش= ۳۰ دقیقه هوازی ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

@شیرین_آردا  

گزارش#  

سلام گلم ❤️

روز۷۸ از چالش 

مجاز :۱۱۶۰

مصرفی:۱۱۶۵

📌📌📌📌📌📌📌📌

صبحانه :پنیر،عسل ،نان،دانه چیا»»»۱۶۳ کالری

🥞🥞🧇🧈🍳🥚

نهار:سبزیجات آب پز و مرغ »»»۱۸۸ کالری

🥗🥗🍆🥦🍈

شام :سوسیس بندری ،نون باگت ، کاهو و خیارشور و گوجه »»۴۵۰ کالری

🥖🌭🌭🥓🥓🌭🌭🥖🥖

میان وعده :سیب زمینی سرخ شده ٫ گوشت چرخ کرده ۲ ق ،تخمه ،سیب،پسته »»»۴۱۶ کالری 

🍟🍟🥓🍫🍬🥜🍐🍎🍏🍓🍇🍉🍌

آب ۸ لیوان حداقل 

چالش پوست و مسواک 

شیرین جان امروز کلی کار کردم دیگه فرصت نشد ورزش کنم خیلی خسته شدم فردا شب هم مهمون دارم اگه اشکالی نداره فردا من گزارش ندم 😘😘😘🥰🥰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
گزارش#   صبحانه:چای+خرما+نان۳کف+پنیر+گردو(۳۲۶)😊 ناهار:سوپ جو(۲۸۰) میانوعده:شلیل+زردالو+گیل ...

گزارش#   @مامان_الیساهستم2  

صبحانه : نان و پنیر و خرما و گردو (۳۳۲ تا)
ناهار : یه دونه بلال (۱۰۰ تا)
شام : نان و ۳ قاشق سوسیس بندری (۳۳۶ تا)
میان وعده ها : زردالو ، هندونه ، خرما خشک ، شیره انگور ، ساقه طلایی با چایی ، سیب زمینی سرخ کرده چند خلال (۵۶۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۳۰
۸ لیوان آب ✔
چالش چوب دو ست ۴۵ تایی ✔
ورزشم هیچی😞 بخدا اصن نمیذارن بریدم دیگه از بچه ها 😩😩
🤩۷۵ روز مانده تا هدف💪🤩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
آفرین گلم.خسته نباشی.ایشالا جبران میکنی .یکبار برای همیشه پای رویاهایت بایست و بگو انجامش میدم💖

سلام عزیزم.

گزارش امروز پنجشنبه ۱۹ تیر

🍽🍽🍽🍽🍽

صبحانه

البته اینهارو از صبح تا ساعت ۴ خوردم

هندوانه در دو نوبت ۸۰۰ گرم. خرمای خشک دو عدد.سیب سبز ۲۰۰ گرم.الو قرمز ۲۰۰ گرم.  .۴۵۳ کالری

میانوعده

خیار یک و نصفی متوسط و یه عدد گوجه ۱۰۰ گرمی و یه ق ماست سون به صورت سالاد. ۶۰ کالری

نهار 

ساعت ۶ خوردم

پلو ابکش بدون روغن ۶ ق و قورمه سبزی ۶ ق.     .۴۸۱ کالری

کالری مجاز ۱۰۰۰

کالری مصرفی ۹۹۵

ورزش نیم ساعت رقص سریع شبیه زومبا

کارام زیاده ورزش بیشتر نتونستم

ممنونم عزیزم

سامبولی بلیکم

سلام عزیزدلم🥰

چطوری

مائده سخته رعایت بدون گروه؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام عزیزدلم🥰 چطوری مائده سخته رعایت بدون گروه؟؟؟

سلام مرضیه جون

خوبم فدات

تو چطوری؟

فسقلیات خوبن؟ 

آره خیلی سخته، من قبلا راحت تر پیش میرفتم

الان بچه اصلا نمیزاره، تایم غذاهام درست نیست، از اون روز نذاشته 1 دقیقه ورزش کنم

خوابش سبکه، کم. خوابه، منم برای اینکه سروصدا نشه وقتی خوابه از جام تکون نمیخورم

کلا که واقعا سخته

سلام مرضیه جون خوبم فدات تو چطوری؟ فسقلیات خوبن؟  آره خیلی سخته، من قبلا راحت تر پیش میرفتم ...

اره میفهمم چی میگی😣😣 واقعا با بچه خیلی سخته خیلی روند پیشرفت میاد پایین😣 من نصفه شبا که محیا پامیشه شیر میخوره انقد حالم بد میشه ضعف میکنم... خیلی سخته مقاومت کنی و پا نشی حمله کنی تو اشپزخونه😣 که متاسفانه من اکثرا شکست میخورم 😔

روزا ورزش که میکنم سرگیجه میگیرم شدید. انرژی کم میارم. چشمام سیاهی میره😣 پامیشم یه خرمایی دوتاقاشق شیره ای چیزی میخورم یکم اروم بگیرم فرقی نمیکنه 😕

کی میشه محیا رو از شیر بگیرم خراب کرده رژیم و ورزشمو

چی گفته بودی مگه شیطون؟😜

😂از گفتنش معذورم

با یکی از خانوما سر تتلو دعوام شد:/

گزارش#  

چندروز دیگه مونده حواسم نیست ک

صبحانه:چای+سه عدد خرما خشک=۴۴کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

نهار:نان لواش سه کف دست+نصف سینه مرغ=۲۳۴/۵کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:صد گرم انگور=۷۰کالری
🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

شام:هشت قاشق ماکارونی+دوقاشق ماست موسیر+نصف یک تکه ته دیگ ده در ده=۵۸۸کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش:۳۵دقیقه رقص😁+بیست دقیقه پیاده روی سر بالایییی😭😂

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

چالش هشت لیوان آب:هشت لیوان بالاخره😁

کالری محاز:۱۱۶۰
کالری مصرفی:۹۳۶/۵

پرش میکنم تا اخر شب

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام مرضیه جون خوبم فدات تو چطوری؟ فسقلیات خوبن؟  آره خیلی سخته، من قبلا راحت تر پیش میرفتم ...

مائده اجی چی درست میکنی برا نازگل که دوس داره و میخوره؟ ؟؟

محیا خیلی بده هیچی نمیخوره همش تف میکنه خسته شدم دارم افسرده میشم از دستش وقتی صبح با کلی زحمت غذا درست میکنم براش و میشینم کلللی وقت میذارم و نمیخوره اعصابم‌میریزه بهم کل روزم خراب میشه از اعصاب خوردی😣بداخلاقی میکنم با پسرم با شوهرم دیگه حوصله غذا پختن برا خودمونم ندارم... هیچی نمیخوره لامصب همه غذاهاشم خوشمزه ن بخدا😫