2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
ییا منو نصیحت کن☹😢😆 منم بعد رژیم شوک حسابی استوپم من از ۵۵.۵ پایینتر نمیام انگار چون ۱۴ ساله پایی ...

هدفتو بذار ۵۵.۵ 😂 

۵۰۰ گرم که دیگه این حرفارو نداره😅

تثبیتی شدنت مبارک قهرمان😍😂

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@pari95  

گزارش#  

✔۷۷ روز تا هدف زیبایی 😍💪

صبحانه = سبوس گندم +شیر + گردو +خرما 

ناهار= کته بدون روغن + جوجه +لیمو +سبزی خوردن

میان وعده=آجیل+ خیار +آلبالو+ آلو 

شام= عدسی+ کاهو +ماست

آب=۸ لیوان

مجموع کالری مصرفی =مجاز=۱۸۰۰

چالش حذف قند ✔

چالش سرکه سیب ✔

چالش چوب ✔

ورزش= ۳۰ دقیقه هوازی ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
من هرروز انجام میدم.هرروز لحظه شماری میکنم واسه چالش جدیدت. منتظرم 26 تیر بشه و چالش جدید نگو اینجو ...

قربونت برم از جمله اونایی هستی که دلم برات تنگ میشه😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

سلام سپیده ی عزیزززززم 

تولدت هزاران بار مبارک🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 

انشاالله تنت سلامت و سالیان سال سایه ی تو و همسرت رو سر امیر عباس گلم باشه 

🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

@sepiiiiiideh      

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سلام عزیزم ببخشید درخواست های دوستیم خیلییی زیاده ❤️ بهتره قبل بارداری وزنت رو کم کنی و نرمال یا زی ...

عزیزم اگه کسی وزنش نرمال باشه و حامله بشه با این روشی ک گفتی پیش بره تا چن کیلو اضافه وزن پیدا میکنه؟

خدایا شکرت 🌸
ای وای نه. نری یه موقع من خداییش شما رو دوست دارم. خیلی خوبی بخدا

منم تورو میدوس خیلیییییی😍😍😍😍😍😍😍 میمونم بخاطر اونایی که منو دوس دارن😍😍😍😍

دیش دیرین دیرین 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

سپیدههههه جونم تولدت مبارک عزیزم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ان شاالله همیشه تنت سالم وسلامت باشه در کنار خانوادت وبه آرزوهای قشنگت برسی

منو بابت ذهن فراموشکارم ببخش😐🙄

تا دیروز یادم بود بخدا🎃🎊🎁🎁

@sepiiiiiideh  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گلم ببخشید سرگروهم جواب نداد توچالش حذف قند نمیشه شکلات تلخ 80درصد خورد؟

نه عزیزم نمیشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلامت ممنون عزیزم دیگه کاری بود که از دستم بر میومد  امروزم صبح رفتم کتلت که تو یخچال بود بخور ...

👌🏻👌🏻👌🏻😂😂😂😂

وری گوووود 🤗

سلام گلم من تاالان فستورعایت کردم اماورزش نه.فرصت نکردم ازصبح وسیله جمع میکردم وخونهاموتمیزکردم.دیگ گزارش نمیتونم بدم تااخرای ماه.فعلاخدافظ عشقم😘😘😘 انشاا...ک بتونم رعایت کنم...واضاف نکنم😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
@بامدادخمار    الهه جان اگه میتونی جای من یکیو جایگزین کن🧡 منم خاموش میخونم

وای نه توروخدا ....من همش میگم کی میشم بیام زیر گروه شیرین....شما واقعا با وسواس و جدیت گزارشا رو دنبال میکنین

هرکسی ناراحت شده میتونه بره نه شما توروخدا بمون

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !