2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

يه چيز بگم عذاب وجدان گرفتم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ اعتراف ميكنم  پفك و چيپس خوردم& ...

اشکال نداره گلم. 

خودت میگی چند وقته نخوردی.

اگه همیشه بخوری بده. 

ن چالشت خراب نمیشه نگران نباش. چون فردا کالریتو سالم پر میکنی.ورزشم میکنی و جبران میشه گلم😍😍

ن عزیزم تگ شدی

ندیدم ببخش ولی مطمئنم که عالیه سرگروه جایگزینم😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اشکال نداره گلم.  خودت میگی چند وقته نخوردی. اگه همیشه بخوری بده.  ن چالشت خراب نمیشه ن ...

از وقتي كوفت كردم 🤭😥خواب از سرم پريد 

فكر ميكنم چاق شدم 🥴🥴🤢

مرسي از جوابت عزيزم

خدا رو شكر چالشم خراب نشده...

از بس همه ديدنم گفتن چه اراده أي داري 

چه لاغر شدي ديكه خوب شدي حالا بخور منم خوردم 🤦🏼‍♀️

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
گزارش#   @شیرین_آردا     صبحانه: خیار 14 کالری + گوجه فرنگی 19 کالری + نان لواش ...

عزیزم کربو خیلی خیلی زیاد خوردی

هم دو وعده لواش هم پلو هم ماکارونی. خیلی زیاده

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
#گزارش   سلام عزیزم شب بخیر  شرمنده دیشب نتونستم گزارش بدم صبحانه نخوردم میان وعده:سیب+ ...

منم دیگه واقعا نمیکشم هر شب هرشب بگم کالریتو پر کن یا سالم بخور😕

از وقتي كوفت كردم 🤭😥خواب از سرم پريد  فكر ميكنم چاق شدم 🥴🥴🤢 مرسي از جوابت عزيزم خدا رو ...

دوراز جونت نگو اینجوری.

بالاخره خوردی دیگه.

از غداخوردنت لذت ببر.حتی اگه یه قاشق میخوری. استرس ب خودت نده. 

بسوزونش💪💪💪💪.

اگه بعداز ساعت12خوردی از کالری فردات کمش کن ک جبران شه و عذاب وجدان نگیری.

ن بابا خراب نشده چالشت تخخخخخت بگیر بخواب. هرجیزی یه چاره ای داره. فرداجبرانش کن. ب همیییبن راحتی

اهان خدا خيرت بده نميدونستم ترك هستيد🙂

تبریزیم عزیزم😍😍😍

سلام گبم 78روز تا جذابیت ببخش عزیزم من پری...هستم 🎈 کالری امروز1305...مجاز 1300 صبحانه نان و عسل ...

پشمک ویفر چی میگن😟

@شیرین_آردا     شیرین جون ببخشید دخترم گوشیمو برداشته بود دوباره گزارشو ارسال کرد

اشکالی نداره عسلم

دوراز جونت نگو اینجوری. بالاخره خوردی دیگه. از غداخوردنت لذت ببر.حتی اگه یه قاشق میخوری. استرس ب خ ...

😅🥴

يعني از فستم كم كنم

من ٢٠٠ تا خوردم 

فردا رو ٣٠٠ بگيرم أوكيه💃🏾💃🏾

مرسي عشقم 💋💋

مهديه جون رو تگ نكردم كه نگه چه زير گروهي دارم😂خدا كنه نبينه😅

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
گزارش# @شیرین_آردا   ناشتا👈دارچین و لیمو صبحانه👈پنیر+شلیل+خیار+نان جو=185 ناهار👈سوپ ...

خوبه عزیزم. قدرتی بیشتر برو فقط

چالشات کو؟!