2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

مانکن بهتره یا کرفس یا فرقی ندارع ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اره عزیزم بیاد😍😍😍

سلام سپیده جون ...از فردا صبح من جز گروه بنفشم وزن امروز من ۸۲.۷۰۰بود 

البته من استپ بودم ک شوک گرفتم و خداروشکر نتیجه داد

فقط گلم من آخر شبا معمولا بعد خوابیدن دخترم میام گزارش میدم براهمین اگ گاهی دور شد ببخش و اخطار نده چون بلاخره میام و گزارشمو میدم و اینکه من اصلا از صبح نمیدونم چی میخورم کلا آدم یهویی 😁هستم و تو لحظه تصمیم میگیرم پیش پری هم صبحا گزارش نمیدادم و اخر شب گزارشمو میدادم مشکلی نداره اینجوره؟؟؟

اگر گروه بنفش چالش و قانون خاصی هم داره بگین منم بدونم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@بامدادخمار      

الهه جان من یه سوالی ذهنمو مشغول کرده میخام بدونم اگ یه روز یه نفر انتحاری بزنه و کالریش بالا بزنه باید چیکار کنه فرداش رژیمش چطوری باشه جبران کنه

میدونی من امروز ظهر یهویی کار پیش اومد رفتیم روستایی مادرم اینا ...میدونی ادمهای روستا هم چقد غذاهاشون پرکالری و از طرفی خودشون مهمان نوازن واقعا مقابل اون همه تدارکی ک برا ما دیدن تسلیم شدن بس ک مهربون و مهمان نواز بودن ادم دلش نمی اومد واقعا نخوره چون کلی اصرار میکردن از طرفی اونجا غذاهایی خوردم ک اصلا کالریشون تو مانکنم نیس منم امروزو کالری شماری نکردم نمیدونم بالا زده کالریم یانه

حالا میشه فردا و پس فردا رو پشت سرم هم فست باشم یانه؟؟؟

از فردا انشالله سفت و سخت ب سپیده جون گزارش میدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

گزارش#  

@شیرین_آردا  

با عرض سلام و شب بخیر

ص:پنیر لیقوان +گردو+نان۲کف دست=۱۷۲

ن:آبگوشت+نان۳ کف دست=۵۶۶

ش:خوراک لوبیا سبز=۶۲

م.و:گیلاس+زردالو+هلو+چای ماسالا+شکلات تلخ۷۵ درصد کوچک+موز=۳۲۷

کالری مجاز۱۲۸۰

کالری مصرفی۱۱۲۷

آب۷ لیوان

چالش پلانک و چالش چوب انجام شد

چالش مسواک

شیرین جان من امروز صبح دندانپزشکی بودم حالم خیلی بد شد. ضعف شدید. رفتم خونه مامانم ناهار تا تونست کرد تو حلقم. خیلی کالری ناهارم زیاد شد.

۷۹ روز مانده تا موفقیت

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
عالیه عزیزم یادت باشه امروز برنج خوردی دفعه بعد بهم بگی که برنج خوردی حواست باشه بیشتر از دو بار در ...

چشم  

ولی چرا من کم نکردم زیاد بعضی از بچه ها ۲  تا۳ کیلو هم کم کردن  من امروز سه روزه ریزش مو هم گرفتم تمام بدنم هم خسته میشه

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
خوب بود گلم. ولی جای شام و ناهارت عوض میشد عالی بود.

سهیلا میگم من با یکی که علائم کرونا داشته تو یک ماشبن بودم احتمال داره بگیرم 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
چشم    ولی چرا من کم نکردم زیاد بعضی از بچه ها ۲  تا۳ کیلو هم کم کردن  من امروز ...

عزیزم منم همینجور بودم ناامید نباش من تازه این هفته کم کردم استپ شدم شوک گرفتم

راستی قرص ویتامین و دی هم بخور کمبود اینا هم نمیذاره بدن کاهش داشته باشه

@شیرین_آردا  

عزیزم من امروز از عصری سردرد شدم فکر کنم به خاطر پریودمه نمیتونم گزارش بدم اصلا حال ندارم ببخشید 😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
باشه گلم،اگر به بدنت نمیسازه نخورش،هدف اینه به کاهشامون کمک کنه.😊

ميخورم اگه حس كردم داره اذيتم ميكنه نميخورم

ميگم اگه يه قاشقو تو يه ليوان بزرگ قاطي كنم اثر ميكنه؟

از شنبه شروع ميشه؟

💔🌈