2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
وزن شروع۱۰۸ وزن هفته قبل🙋‍♀️ وزن این هفته۱۰۷ وزن هدف۸۸ عزیزم من از هفته پیش شروع کردم این اولین و ...

عالیه گلم تلاش کنی بهترم میشه 

متابولیسم بدنتو بالاتر ببر 😘😍😍😍

مبارکت باشه گلم 💕💕

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
افرین به این اراده خیلی خوبه الان حالت عالیه🤩🤩 تولدشون‌مبارک🌼 عجب تولد بارونیه امروز

آره خیلی خوشحالم تونستم جلو خودمو بگیرم ..مرسی عزیزدلم...آره تولده هر کی امروز دنیا اومده مبارک🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون عشقم خیلی لطف کردی 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️

😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
آره عزیزم اسمش هادی خخخخخخ شایدم باشیم خخخخخ بهتر آرزومه ی هووو مث تو داشته باشم الهه جونم😉😉 تولد ...

نه واسه من امیر علی بیده حالا شایدم اسمشو عوض کرده 😂😂😂

من هوو باشم ممکنه صبح بیدار شی ببینی نصف ابروهاتو با تیغ زدما 😬🤪 

ممنون عزیییزم قربونت عشقم 😘😘😘♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
تبریک میگم عزیزم،تثبیتی شدنت مبارک🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉 بیا بغلم🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

مرسی سانازم ❤😍😍😍😍💕💕💕

خب من گروه شما شدم چبکارا  باید بکنم ؟؟؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربونت عزیزدلم😘♥️♥️  هر وقت یکی تثبیتی میشه خیلیییی خوشحال میشم 😍😍👏🏼💃🏻💃🏻

قربون اون دل مهربونت خواهر 😘😘😍😍😍

من اینقدر خوشحالم تو گرما رفتم از ذوق ماشین شوری 🤕😂😂😂

حالا اینو بزار واسه خودت که دیروز جشن گرفتی دیگه جوجو نمی‌بینم این همه کربوهیدارت توی یه روز بخوریا ...

باشه 😂😂😂⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩⁦🤦🏼‍♀️⁩

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باشه عزیزم ولی وزن اولیه و قبلی و هدفت رو بهم بده که میخام بدم به الهام جون 

وزن اولیه:۷۵ 

وزن قبلی و فعلی:۶۸.۹۰۰

وزن هدف :۶۰

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره خیلی خوشحالم تونستم جلو خودمو بگیرم ..مرسی عزیزدلم...آره تولده هر کی امروز دنیا اومده مبارک🌹🌹 ...

منم دیروز اومدم یه تیکه شیرینی خامه ای بخورم که تو راه منصرف شدم کردم در دهان بچه😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
قربون اون دل مهربونت خواهر 😘😘😍😍😍 من اینقدر خوشحالم تو گرما رفتم از ذوق ماشین شوری 🤕😂😂😂

😘😘♥️♥️😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزدلم ایشالا درست میشه گلم خدا بزرگه 😘😘♥️ نمیشه خودت مستقل بشی یا بری سر کار ؟    ...

نه .بچم کسی نیست پیشش بزارم .مادر ندارم😥

پیشنهاد بده بریزم ان شالله کچل بشه .البته از بس بقیه رو مسخره میکنه کف سرش خالی شده میگه نه موهام شکسته یه وری شده😳

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹