2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
اره چوب رو هر روز انجام میدم تازه ده روزه یاد گرفتم قبلش اشنباه میرفتم مسگری هم میرم مرسی تو هوازی ه ...

عالیه👌👌👌👌

قبلا مگه چه جوری میرفتی🥴

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ادامه ميدهم امروز ١٠٠ تا رفتم كلا

افرین👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پدرسگا

😆😆😆😆😆👈👈👈🐶🐶🐶🐶

اوووف نگووو بابا ،در برابر شما سوسکم که😆😆😆 شما قد بلند و مانکنی😍😍🎉🎉

گلم مهم تناسبه که خیلییی خوبیییی👌👌👌

این جووووونم خدا ببخشه واستون گل پسر رو😍😘

ممنونم عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
منم بیام خصوصی؟ 🙈

آره عشقم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
گلم صفحه اول رو ک بخونی توضیح برنامه کرفس هم تصویری هست. بزن رو لینکهایی ک استارتر گذاشته تو توضیحا ...

مرسی متوجه شدم با کرفس چطوری کار کنم .با توجه به وزن ۷۵ کیلویی که دارم بدون ورزش باید ۱۳۰۰ کالری در روز استفاده نکنم .درست میگم

😍

ص نيمرو با دو كف دست نون🙈

ن استانبولي ٦ قاشق مائتين پياله

ميانوعده كيلاس آلو

شام سالاد

٨٥٠ كالري دريافتي 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بايد فست ميشدم ولي زياد شد 🤔🤔

گرسنه بودم خيلييييييي🙃☺️🙃☺️

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
عزیزم زدم خراب کردم.با496گزارش دادم.الان حلواپختم خوردم خودمم😢 بجاش شیرووخرمای شامودیگ حذف کردم اما ...

نه اشکال نداره ولی بیشتر رعایت کن کالریت بزار شب بده چون قبلش برنامه ریزی میکنی اون جوری پیش نمیره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
منم بیام خصوصی؟ 🙈

عزیزم درخواست دوستی رو قبول کن مطالب برات بفرستم 

سميه اين عكس حركت با چوب ك گذاشته بودي اشتباهه چون چوب نبايد پشت گردن بيوفته  بايد پشت كتف با ...

من توی توضیحات گفتم اصلا پشت گردن نذارن ... مماس با شانه باشه...

تازه خیلی هم نباید چوپ عقب و پشت گذاشته بشه ، چون باعث کشیدگی بیش از حد عضلات درگیر میشه!!!

عکس دیگه ای پیدا نکردم واسه مدل نشسته.. راستی اون عکسه  اصلا به گردن فشار نمیاره چون با دو دستش از سر چوپ حلقه کرده گرفته.. فشارش روی  دستاش رفته... 

اینایی که پشت گردن میزارن  واسه ورزشکارای حرفه ای هس ..