2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم  اوف چقدر ورزش ماشاالله 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️ عالیه عزیزم همین جور ادامه بده&nbs ...

عزیزم زدم خراب کردم.با496گزارش دادم.الان حلواپختم خوردم خودمم😢 بجاش شیرووخرمای شامودیگ حذف کردم امابازم کالری600وخورده ای شد😢😢😢 عیب نداره؟یکی دوهفتس شیرینی وکیک وکلوچه واینانخورده بودم😊

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خوبی گلم من واقعا نمیرسم ماشالا مشکلات از در دیوار مشکلات می باره  هشتاد دو روز تا حالش ...

عزیزم توروخدا کامل گزارش بده 

کالری مصرفی و مجاز

آب

کالریتو پر کن 

۸۰ روز تا...

دیگه اینجوری گزارش نده ممنون حلما جان 

نمونه گزارشارو ببین 👈 گزارش#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی .برنامه کرفسو نصب کردم نتونستم باهاش کار کنم چون کالری رو ۱۷۰۰ میزد .میشه لطفا کمکم کنی عزیزم

گلم صفحه اول رو ک بخونی توضیح برنامه کرفس هم تصویری هست.

بزن رو لینکهایی ک استارتر گذاشته تو توضیحات صفحه اولش.

کاریت ب کالری کرفس نباشه. اون کالری تثبیته. برای کاهش باید با فرمول جدا پیش بری.

همه رو کامل توضیح داده صفحه اول.

بخون.

نکات مهمش هم بنویس برای خودت. ک دیگه ملکه ذهنت بشه

[QUOTE=144275132]پری جون جواب ندادی اخر خودت هستی یا به جات ی مدت گزارشا رو چک کنم؟؟[/QUOT

پریجون الان هستم ولی اگه زحمتی نیست بزارمت کمکی 

میتونی باشی  وقتایی ک نیستم دیگه؟

فقط لیست بچه هارو میدمت ک دیگه راحت باشی واسه تگ کردن و تیک گزارشات 

واتساپ داری 

یا توهمین سایت توضیحاتو بدمت؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فداتم🥰

گل محمدی بخیسون تواب جوش وفرداصبح ناشتابهش بده.یه قاشق خاکشیرم دم کن تویه لیوان دیگ تابخوره عزیزم.فلوسم ازعطاری بگیرخیلی خوبه برایبوست

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
چقدر باسي داري 😂😂😂 خوش بحالت من صافم خيلي كم دارم

منم رفته داخل😂😂😂

من قلبم داره میاد تو دهنم برای وزنکشی فردا .  آخه چند ماهه چنتا رژیم و هی گرفتم تغییر دادم ، ا ...

استرس نداشته باش ناشتا وزن کن یک ساعت بعد بیدار شدن تا ظهر دیگه وزنتو بده 

راستی چند روزه شروع کردی ؟

يعني پا رو از زانو خم كنيم بخوره از پشت ب باس ن؟

نه دیگه ،پا صاف باشه ، زانو خم‌نمیشه ، از مفصل ران باید حرکتش بدی ، به سمت عقب ضربه بزنی . فقط تعداد حرکت دو پات باید برابر باشه. قشنگ باسنت منقبض میشه . 

اينم شانسه مايه خواهر😂😂😂😂😂 من قشنگ از صورتم تا نوك انگشتاي پام يه دست لاغر شدم😂😂😂😂

خیلی خوب کم کردی عزیزم افرین.بمنم کمک کن😊

معده م داره جیغ میزنه😵

😆😆😆 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸