2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
 سلام گلم🌸 چالش چوب یادت نره😉 واای بعضیااا چرا شعور ندارن چقدر سنگدل هستن که دل کسی را ...

اره چوب رو هر روز انجام میدم تازه ده روزه یاد گرفتم قبلش اشنباه میرفتم مسگری هم میرم مرسی تو هوازی ها

عزیزم چند کیلو سبزی پاک نکرده حدود نیم کیلو خورد شده میده میدونی من خیلی وقته هوس کردم بخرم

نه دقیق نمیدونم چون همیشه از سبزی خورد کنی ها میخرم همون اماده شو

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موز و تن ماهی و کلوچه فومن و شیره ها مثل شیره خرما و شیره انگور و شیره خرمالو و کلوچه لاهیجان و گردو ...

عزیزم بعد کوچولوی شما پسر شد یا دختر؟ 😍

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خخخخخخ

پری جون جواب ندادی اخر خودت هستی یا به جات ی مدت گزارشا رو چک کنم؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
آفرین به اراده و پشتکارد من هر چی مخورم میره رو شکم و سینه و پهلوم بالا تنم چاقه دوست ندارم پایین تن ...

سبک و سریع دمبل بزن سینه و بازو و بالاتنه لاغر میشه

هر جا رو خواستی آب کنی تند و پشت سر هم دمبل بزن (دمبل یک و نیم کیلویی) هر جا رو خواستی مثل پایین تنه ات درشت و حجم دار کنی سنگین و آررروم باید وزنه بزنی

پس تردمیل دوچرخه زیاد نباید بزنی چون پایین تنه تو لاغرتر میکنه ،حرکات بالاتنه بزن سریع و تند تعداد بالا ،چالش چوب هم برات عالیه تند تند چپ و راستش کن و ،حالت الاکلنگ با چوب شونه هاتو بالا پایین ببر

اره چوب رو هر روز انجام میدم تازه ده روزه یاد گرفتم قبلش اشنباه میرفتم مسگری هم میرم مرسی تو هوازی ه ...

مگ شما قبلا چطور میرفتی؟مسگری مگ همون چالش چوب نیس؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سبک و سریع دمبل بزن سینه و بازو و بالاتنه لاغر میشه هر جا رو خواستی آب کنی تند و پشت سر هم دمبل بزن ...

من چالش چوبو میرم حالت تهوع میگیرم و سرم گیج میره چیکار کنم بنظرتون؟؟

عزیزم چند کیلو سبزی پاک نکرده حدود نیم کیلو خورد شده میده میدونی من خیلی وقته هوس کردم بخرم

یک و نیم کیلو پاک نکرده بگیر اگه یکم هم اضافه اومد نگه دار واسه سبزی پلو 

خیلی تند میزنی لابد ،سرت نباید حرکت کنه ها

سرمو سعی میکنم ثابت نگه میدارم دیگ نمیدونم حرکت داره یا نه

مسگری چرخش پاها به طرفین هست 

چه جوری ؟؟برا لاغری برا پاس این؟