2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
[QUOTE=144266371]خب شبو میتونم حل کنم.ولی صبونه و نهارو و میوه و تنقلات و......اونارو چیکار کنم😆[/Q ...

مرسیی واقعا اینم فکر خوبیه هااا😅😅🤣🤣🤣.اگه به جز معده باز چیزی ب ذهنت رسید ب منم بگوو😁😆

خدایا شکرت 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش فرمش کرد،اسکات باعث میشه باس..ن چربی بخودش نگیره و عضلانی و سفت بشه ،سلولیت هم نمیشه

یه بار دیگه بزار من‌ندیدم‌

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
چ

ماشالله انداند عالی هست خوش به حالد 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

اندام 

خب من میخام یکمم سایزش زیاد شه البته در طول رژیم داره کم میشه😁

اشکال نداره کوچیکم باشه ولی خوش فرم باشه عالی میشه باید به هیکلت بیاد دیگه😉😄

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

ممنون عزیزم ،من هرچی میخورم میچسبه به شکم پهلوم ،واسه همین همش باید مواظب وزنم باشم ،الان ده روزه ورزش میکنم اساسی ....قشنگ مثل باشگاه لباس ورزشی میپوشم موزیک و دمبل چوب حلقه تمام حرکاتی که تو باشگاه یاد گرفته بودم انجام میدم و واقعا روی سایزم اثر گذاشته ،تو یه هفته رژیم هم یک کیلو لاغر شدم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
ممنون عزیزم ،من هرچی میخورم میچسبه به شکم پهلوم ،واسه همین همش باید مواظب وزنم باشم ،الان ده روزه ور ...

آفرین به اراده و پشتکارد من هر چی مخورم میره رو شکم و سینه و پهلوم بالا تنم چاقه دوست ندارم پایین تنه ام لاغر بشه ولی میدونم‌که نمیشه 😥😥

خب من میخام یکمم سایزش زیاد شه البته در طول رژیم داره کم میشه😁

یه حرکت هست راخت و دم دست و فوقالعاده موثر ، همینطور که ایستادی یه درمیون پاتو به سمت عقب بده ، پا صاف باشه و از مفصل ران پاتو به عقب بکش ، زیر با سنت منقبض میشه . داری ظرف میشوری انجام بده ، تو خونه راه میری انجام بده ، قاطی ورزشات هم انجام بده . با سن هم بالا میبره و هم حجم میده .