2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه عسل ۱ قاشق غذا خوری پنیر ۱ سوم قوطی کبریت گردو ۱ عدد

ناهار ۵ قاشق برنج ۳ قاشق خورشت قورمه سبزی 

شام نصف لیوان آلبالو خیار ۲ عدد توت خشک ۵ عدد 

کالری مصرفی ۵۶۳

کالری فست ۵۰۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه چرا عزیزم چرا 😕😕😕

هوس کردم دلم خیلی میخواست 😔😔😔😔😣😣😣😣

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم قبلش بگو ک‌ اخطار نگیری خو

یهویی شد 

اونا کای وای دارن همیشه منتها این دوروز نداشتن دیگه نمیدونم چرا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اي واي سميه امروز فسته من يادم رفته بود صبحونه سه گرم بعده مدت ها كره زدم بر بدن😅😭😭😭😭

😂😂😂😂

سعی کن چیزای کم‌کالری بعدش بخوری..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سمیه میگم میشه امروز کالری گوجه خیارا حساب نکنم؟

کالری کم اوردی؟؟؟😂😂😂😂

حساب کنی بهتره ولیی اگه خیلیی زیاد نخوری ازش، نه حساب نکن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الان که پیدا شده، ولی حتما بهش میگم وقتی نیاز بود روت حساب کنه

ممنون 😍

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
خوراك لوبيا گذاشتم ناهار

لوبیااا خوب بید👌👌👌

من در حال شیرینی پزون🥴🥴🥴🥴

@مامان_الیساهستم2     سلام گلم😘 ۸۰روزتاجذابیت#   گزارش#   🌸🌿🌸🌿🌸🌿 ...

سلام عزیزدلم

خیلی عالی. ب این میگن ی فست تووووپ.👍👍.

چای دارچین و زنجبیل بخور. پری بیاد دل دردت خوب شه.

تونستی پیاده روی کن .خیلی خوبه

سلام گلم🌸 گزارشت عالییی بود👏👏👏👏 ان شاالله که حالت دلت  زودی خوب بشه... 🌸

سلام عزیزم دیشب در حد المپیک درد کلیه داشتم نشد گزارش بدم از صبح هم بیرون بودم هنوز خونه نرفتم

گزارش دیروز جمعه ۱۳ تیر

🍽🍽🍽🍽🍽🍽

صبحانه

۷۰ گرم سیب سبز.آلو شابلون ۲۲۰گرم.شلیل ۳۴۰ گرم.    ۲۳۹ کالری با فاصله خوردم

میانوعده یه ق چ عسل با دمنوش۳۱ کالری

نهار

پلو ابکش ۷ ق.۱۲۰ گرم سینه کبابی حدودی چون مهمون بودم. خیار تو سالاد اندازه یه عدد.   ۳۸۳ کالری

میانوعده

الو قزمز ۲۸۰ گرم.سیب سبز۱۵۰ گرم.خرمای خشک ۳ عدد برای دمنوش و چای.۲۳۲ کالری 

شام

ماست پروبیوتیک ۲۱۰ گرم‌.۱۳۳ کالری

کالری مجاز ۱۰۰۰

کالری مصرفق ۱۰۱۷

ورزش

یه ساعت پیاده رروی نیم ساعتش سربالایی

۴۵ مین رقص و هوازی 

۲۰ مین حرکات دمبل بازو و پهلو

۲۰ مین حرکات شکم و پهلو

ممنون عزیزم

دیشبش ناراحت بودم چون جادی کوچبکم بچه دومشو حامله است برای جاریم خوشحالم ولی خانواده شوهرم احتمالا با حرفاشون دقم میدن

پارسال هم جاری بزرگم بچه دومشو باردار شد خواهرشورها و مادرشورهرم روانیم کردن