2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
@مامان_الیساهستم2      سلام عزیز دلم امیدوارم حالت خوب باشه .. 81روز مانده تا هدف ...

سلام عزیزدلم.خوبم قربونت.

مهساجان چرا کالریتو پر نمیکنی؟وزنت استپ میکنه ها. باید شوک بگیری. اونم سه تا فست500داره فقط😩.پس حتما حتما مر کن کالریتو گلم.

اب هم بیشتر بخور.

نوشابه هم ک میدونی مضره. دیگه نخور. اگه خیییلی هوس کردی یکماه دیگه یه استکان بخور.

حلقه هم ورزش هوازیه. ورزش قدرتی هم انجام بده ک سایزت کم شه.خوش اندام شی

@مهدیه24 گزارش#  

سلام مهدیه جان عزیزم     

صبحانه:نان بربری 1کف دست+پنیر نصف قوطی کبریت+نسکافه 1لیوان+چای 1لیوان+گردو 1عدد+ خرما 1عدد. کالری: 191

ناهار: نخوردم

شام:فیله مرغ سوخاری 3عدد+ سیب زمینی سرخ شده 5 عدد+ گل کلم بخارپز 100گرم. کالری:610

میان وعده: گیلاس 15عدد+ سالاد بدون سس+ براونی 1 عدد کوچک+ فندق 3 عدد. کالری:365

آب 8 لیوان

کالری مجاز:1200

کالری مصرفی:1166

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم‌ خداروشکر خودت خوبی؟ ان شالله بهتون حسابی خوش بگذره 

گزارش رژیم شیردهی ۱۳ تیر  ۸۱روز مانده به پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه دیر پاشدم نخوردم 

ناهار برنج و خورشت بامیه ۷۰۰ کالری  زیاد شد کالریش 😥

شام سیب زمینی سرخ کرده ۳۰۰ کالری  سالم خوری هم نداشتم 🤦‍♂️

میان وعده چای سبز  .شکلات تلخ. کاهو .خیار سبز .یک لیوان اب هندوانه  یک لیوان شیر ۱۵۰ کالری 

کالری مجاز ۱۲۴۰

کالری مصرفی ۱۱۵۰ 

ورزشم‌نکردم از صبح خانه مادر شوهرم بودم  نتونستم ورزش کنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سیر شدم دیگه نمیتونستم چیزی بخورم... صبحانه=عسل +نصف کلوا+چای=۲۳۲ کالری ناهار ماستو خیار ۲ لیوان=۳ ...

گلم باااید پر بشه کالریت. چون وزنت استپ میکنه. دردسر داره.

ورزش هوازی: پیاده روی.رقص.حلقه.دو.تردمیل.طناب.پروانه.

ورزش قدرتی:درازنشست.پلانک.اسکات.کار با دمبل.تموم اپ  های ورزشی.

فعلا اسکات نرو. تا تموم چربیات اب شه. ایشالا رفتی تثبیت. که بدنت فرم بگیره. الان حجم میگیره هاا.

اخی چه شوهر خوبی خوشبخت باشین با هم برعکس شوهره من هر روز به من می گه چقد زشت شدی صورتت داره لاغر م ...

عزیزم مرد باید هیکلی و پر باشه. زن  ظریف و خوش اندام😊.

برای صورتتم اب زیااااااااد بخور.

ماسک گلاب و گلیسیرین بزن.

@مامان_الیساهستم2     ۸۱روز تا هدف💣💣 سلام سرگروه عشقم😘😍😘😍😘😍 گزارش امروز:صبحونه ...

سلام عزیزدل

برنامه غذاییت خوب بود.افرین👍.

ورزش انجام بده حتما.

فردا فستتو خوب بگیر که ایشالا یکشنبه خوشحال باشی😍

الان دیگه آخر شبه بخوای اینجوری پیش بری لاغر نمیشی. تا ساعت ۱۰ آخرش باید کالریتو ببندی و بعدش فقط آب ...

آره شوهر منم به من میگه هنوز یه هفته نشده اومدم تو گروه مگه صورتت لاغر شده کلا من‌گدا صورتم همیشه صورتم لاغر هست به بدنم نمیاد من شروع کردم شبا روغن خراطین میمالم به صورتم شاید نتیجه بده کمتر لاغر بشه ولی کاریش نمیشه کرد بالاخره صورتم لاغر میشه من که اول جایی که لاغر میشه صورتمه اخرین جا سینه هام‌

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
 پس یه بچه بیاری، دیگه خوب میشی😅

اگه اوردم خوب نشد میارم میدم تو بزرگش کنیا😂😂😂❤️

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اگه اوردم خوب نشد میارم میدم تو بزرگش کنیا😂😂😂❤️

🤣🤣🤣🤣باشه مال من.. 

کارم را راحت تری میکنی  دیگه اندامم هم خراب نمیشه😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🤣🤣🤣🤣باشه مال من..  کارم را راحت تری میکنی  دیگه اندامم هم خراب نمیشه😅

ای زرنگ😂😂

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud