2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
روشنا ۵۵ هست پس صداش کنم ببینم چجوریه 

دوتا اا داره هاااا 

روشناا۵۵

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
🔫🔫🔫🔫🔫🔫

گزارش#  

@pari95 سلام پری جون 

همینو بگم که صبحونه همون همیشگی 🤣

ناهار ابگوشت 

سام نیمرو و ۴ قاشق پلو 

مسان وعده گیلاس و طالبی و خربزه 

جمعا ۱۷۵۰

مجاز ۱۷۸۰

ورزش نکردم ولی یه عالمه کارکردم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گلم نمیخورم کلا  لقمه هامو با کاهو میگیرم. یا یه ق خورشت یا مرغ یا هرچیزی که داریم از اون ی ...

ممنون عزیزم الان شکم حتما نداری اصلا نه؟؟😍😍😍راستی گلم امضاتم میزنم چون تاپیک قبلی ترکوندن دیگه نمیاد متن امضات ...هوووف 😤ازدست این جماعت😫

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
شنای دیوار خوبه و اپلیکیشن  Breastworkout

عزیزم میزنم اپلیکیشنش چندتامیاد میشه یک عکس بفرستی بدونم کدومش رو میگی؟؟ممنون گلم

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

@مهدیه24  

گزارش# 99/4/13

81روز تا خوش اندامی(هدف)

صبحانه👈نان لواش سبوس دار سه کف دست+ماست کم چرب ی لیوان+پنیر ی قوطی کبریت

ناهار👈سینه ی مرغ کبابی8تیکه+گوجه فرنگی ی عدد

میان وعده ها👈خرما 5عدد+برگه ی زردالو 5عدد+هندوانه 3قاچ+شیر محلی ی لیوان

بستنی سنتی حدودا دو لیوان😢😢😢😢😢

خودمو تنبیه کردم شام نخوردم ولی یادمه گفتی هفته ایی ی بار مشکلی نداره بستنی ولی بازم عذاب وجدان دارم😕😕

آب8لیوان

مولتی +کلسیم+زینک

پیاده روی نیم ساعت

کالری مصرفی👈1462

کالری مجاز👈1640

دعبام نکنی😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
مرسی 😖 الان دیگه بدنم خستس که هیچ مغزمم خستس😫

گزارش#  

ص و نهار باهم شد  دوتکه کوچولو پیتزا خونگی 

م و گیلاس چای ۱ قند خیار نصفی 

ش ۷ ق برنج ۴ ق قیمه بادمجون و یک پیاله سالاد شیرازی 

ببخشید کلا چون بیرون بودم چیزی نخوردم زیاد گشنم بود برنجم خوردم 🤕

آب ۶ ل 

ورزش نکردم 😢

از فردا ادم میشم قول میدم 😁🤧🤕🤒

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
عزیزم میذاری تاپیک وزن که تو تاپیکتی بامداده مثل همه ما. تو گروه من بودی اگه دوس داشتی میتونی وزنتو ...

باشه پس به ما میگم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@مهدیه24  

گزارش#  

سلام عزیزم 

گزارش امروزم:

صبحانه دیرپاشدیم نخوردم 

نهار:پلو خورش قورمه سبزی ۵۰۰کالری

میان وعده:میوه ۱۵۰کالری 

شام:ماست ۱۲۵کالری +۳قاشق پلوخورش ۱۵۰کالری

میان وعده:میوه ۱۰۰کالری 

۱۰۲۵کالری مصرفی 

مجاز۱۲۲۵

کمترخوردم چون دیروز۱۰۰تابیشترشده بود

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  
فدات گلم 😍 باشه عزیزم مشکلی نداره اگه میتونی قهوه سبز و چای سبز رو جایگزین کن خیلی خوبن 

قهوه سبزم اتفاقا دارم ولی بشدت فشارم میفته ولی چای سبزو میخورم عزیزم یه مدت نخوردم از فردا شروع میکنم

اره همین من متوسط هستم کلا خیس عرق میشم بعد از پیاده روی انجام میدم 

پس عالیه اره ورزشاش در ظاهر سادن اما بشدت عرق درارن من چون تو شکم بامداد جان گفتن اول قدرتی بعد هوازی  منم چون دخترم ۲۰ماه است پیاده رویی نمی تونم بعد قدرتیا طناب و پروانه میرم

پس عالیه اره ورزشاش در ظاهر سادن اما بشدت عرق درارن من چون تو شکم بامداد جان گفتن اول قدرتی بعد هواز ...

چه جالب پسر منم ۲۰ ماهشه من تو خونه پیاده روی میکنم شما هم میتونی توی خونه انجام بدی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
قهوه سبزم اتفاقا دارم ولی بشدت فشارم میفته ولی چای سبزو میخورم عزیزم یه مدت نخوردم از فردا شروع میکن ...

باشه گلم نیم ساعت قبل از ورزش بخور 

اون که آره عزیزم 😅 ولی منظورم از ورزش بود که انگار فقط همین چالش چوب رو می رفتین👌

اوه ببخشید من گیج زدم😂 ورزشای دیگه هم بود ولی چیزی که تقریبا هر روز بودش و مداوم بود همین چالش چوب عزیزم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud