2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
مرسی گلم مهمونا الان رفتن از کتو کول افتادمم.مهمونی خوشگذشتت؟؟

منم خستم خیلی. ولی خیلی خوب شده بود سفره ام

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سر گروه جون این چطورع

وااااای چقدر خوشگلههههه😍😍😍😍😍😍😍 منم میخوام از ایناا😍😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزارش#   @zizigoli   سلام سرگروه مهربون عزیزم  کالری مجاز ۱۲۶۰ صبحانه یه لقمه ...

جمع کالری و مجاز ؟امروز برنج خوردی یادت باشه دفعه بعد خوردی بهم بگی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
# ‍ گزارش قبل صبحانه یک لیوان اب ولیموترش صبحانه یک تخم مرغ نیم رو4کف دست لواش میان وعده دوقاچ هن ...

عزیزم قدرتی بیشتر برو فقط😘😘😘

گزارش#   @zizigoli     81روز# تاموفقیت صبحانه: ۲قاشق خامه+۲/۵کف دست نان بربر ...

عالیه عزیزم ولی نون زیاد مصرف کردی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @مامان_الیساهستم2     صبحانه .اوتمیل +موز+نصف  ق چ خ ارده+۵۰ گرم ب ...

امروز خییییلی خراب کردی متاسفانه.

فردا فستتو حتما بگیر. سالم بخوری.

ورزشم حتتتتما بکن.

یکشنبه از انچه که فکر میکنید به شما نزدیکتر است😆😆

سلام عزیزم 81 روز تا جذابیت😍 صبحانه.نان و عسل و حلوا ارده و ماست چکیده و چای و قند 641کالری ناها ...

ماشالا صبحانه

نترکیدی ننه

ورزشت خیلی کمه هااا

قندو هم سعی کن کلا از زندگیت حذف کنی😍

روز ششم چالش ۸۶ روزه ۸۱ روز مانده تا رسیدن به هدف سلام شب بخیر @zizigoli      ...

آفرین گلم خیلی خوبه ورزش بیشتر کن پیاده روی هم حتما داشته باش 

پس از فردا استارت رو بزن.سففففت و سسسسخت.بچسب ب رژیمت.

امروز با اینکه ناهار خونه خواهرم بودم خیلی رعایت کردم ،غروبش هم مادرشوهرم گفت بیایید بستنی هم خونه خواهرم اوردن هم خونه مادرشوهرم نخوردم... نون و پنیر پیتزا و اینا هم مادر شوهرم پخته بود لب نزدم کالریمو رعایت کردم الان خوشحالم😍

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

گزارش#     سلام عزیزم. @sepiiiiiideh  

#۸۱روزمانده به جذابیت

ص:سنگک+پنیر+,چای شیرین

ن:ماکارونی+سبزی خوردن

م و: موز+تیتاب+خربزه+چای وقند

ش: نیمرو+سنگک+آب پرتقال

چالش چوب انجام شد

ورزش:نکردم هیچی

چالش بنفش✓✓

آب: ۴لیوان

مجاز۱۷۰۰ مصرفی:۱۶۸۲