2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
سلام گلم🌸 نشسته چرا انجامش نمیدی؟؟؟ داخل امضام را ببین

امضات نمیاد دوباره تعطیل شده تاپیک قبلی؟! 

ولی یادمه گفته بودی نشسته باس ن هم آب میشه، دیگه بی خیالش شدم و یادم رفت. اینطوریه؟

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

صبحانه:چای+پولکی+آش قلمکار(۲۸۰)

ناهار:کوبیده+کاهو(۴۲۰)

میانوعده:چای+قند+تخمه افتابگردان+گیلاس(۴۶۸)

شام:شیر+خرما(۸۴)

مصرفی:۱۲۵۲

مجاز۱۲۶۰

ورزش:😑😑😑😑هیچی (هنوز باغم)بعدم ک میرم خسته و کوفته و ....

چالش چوب:نرفتم

چالش کرانچ روزهجدهم نرفتم

فقط ۸۱روز مانده تاهدف لاغری و جذابیت🥰

آب۸لیوان

@خانومه_مانكن  

@مامی_خوشگل  

@zizigoli  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
[QUOTE=144088112]💪💪💪💪💪 تومیتونی#  [/QUO کار نمبکنه امضات 😉🙃🙃🙃

واای تا دیروز باز میشد کهههه

بازم ترکوندششششش🤯🤯🤯🤯🤯🤯

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحانه:چای+پولکی+آش قلمکار(۲۸۰) ناهار:کوبیده+کاهو(۴۲۰) میانوعده:چای+قند+تخمه افتاب ...

عالیه عزیزم مرسی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عالیه عزیزم مرسی

❤❤❤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@سمیه1396     سلاااااامممم سمیههههههههههه 😎😎🙋🙋🙋🙋🙋 اجازه هست امشب فست فود بخورم ع ...

سلام گلم🌸 امشب چه خبره؟؟؟؟

با حفظ شرعیات رژیمی بخور😉 کالریتم حفظ کن

فست فردا را هم حسابی رعایت کن😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
امضات نمیاد دوباره تعطیل شده تاپیک قبلی؟!  ولی یادمه گفته بودی نشسته باس ن هم آب میشه، دیگه بی ...

ارههه، ترکوندنش دوباره😡😡😡😡

نه نشستهه که دیگه کاری به با سن نداره.. با خیال راحت نشسته را برو...

@mamanali95     @gayran     @liyanaarad     @mمحیاs   & ...

گزارش#  

سلام عزیزم

ص:40گرم نان سنگک+10گرم کره+1قاشق مربای سیب=233کالری

میانوعده:400گرم هندوانه+60گرم هلو=144کالری

ن:8قاشق ماکارونی+15گرم نان خشک=452کالری

ش:1لیوان شیر+5عددخرما=2035عددخرما203کالری

مجاز1040کالری

مصزفی1033کالری

چالش ها=نیم ساعت حلقه.100عددشناروی دیوار+100درازنشست

8لیوان اب

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
گزارش#   سلام عزیزم ص:40گرم نان سنگک+10گرم کره+1قاشق مربای سیب=233کالری میانوعده:400گرم هند ...

خوبه عزیزم شما گفتید تا چند روز گزارش نمیدید درسته ؟یا من اشتباه کردم ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ارههه، ترکوندنش دوباره😡😡😡😡 نه نشستهه که دیگه کاری به با سن نداره.. با خیال راحت نشسته را برو ...

آخجون 

پس دوباره تو برنامه ام میذارم خدا بخواد

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
خوبه عزیزم شما گفتید تا چند روز گزارش نمیدید درسته ؟یا من اشتباه کردم ؟

اره عزیزم من بودم.اخه شوهرم قراربودمرخصی بگیرن وازامروزبریم شهرخودمون.ده روزی.لغوشده فعلاشایدوسط هفته بریم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
 سلام گلم🌸 امشب چه خبره؟؟؟؟ با حفظ شرعیات رژیمی بخور😉 کالریتم حفظ کن فست فردا را هم ح ...

همین جوری جناب همسر هوس فست فود کردههه🙆🙆😆😆😆

چشم عزیزم حتماااا ❤❤❤😊

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵