2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
عزیزم ایشون اصلا گزارش نمیده فقط یکشنبه ها میاد اعلام وزن

باید چیکار کنم؟یعنی بهش اخطار ندم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفت با الهه هماهنگ کرده منم اخطار نمیدادم

باشه پس منم چیزی بهش نمیگم

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
[QUOTE=144134733]نوش جونت. حالا چی میخای بخوری؟😉[/QUOTE هنو معلوم نیییییی امروز نهار املت خوردیم. ...

اجازه هم نبود برو. چون همسر همیش ازین ناپرهیزی ها نمیکنن

😁.

ولی جدا از شوخی حواست ب رژیمت و کالریت باشه.

خوووووش هم بگذرررره😍😍😍

متاسفانه مشکوک و تست باید تکرار بشه😑 اما کلا حال عمومیم خوب نیست و همه بدنم درد میکنه و چیزی نمیتو ...

الهی قربونت برم عزیزم مراقب خودت باش😔😔😔

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
نههه تولوخدااا😯😂آخه امروز خونه مامانجونم ترازوشون درست و دقیقه دیگه گفتم برم هم فاله هم تماشا واا ...

باشه اشکال نداره😆😆😆😆

این هفته رو کامل رعایت کن ک‌ خوشحالیت دوچندان بشه😍😍

قربونت همون سختگیری به ادم انگیزه بیشتری میده  هیچی دم ب دیقه سرگروهمون عوض میشه 😕

ایشالا این سری از همشون بهتر باشه براتون😚 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا    سلام عزیزم صبحانه:نان بربری ۲ کف.پنیر.خیار.گوجه.نیمرو.۲۰۸ کالری نهار: ...

نه.  انشالله که زیاد نمیشه. نوش جونت عجب چیزایی خوردی😋😋😋

خوبه پس😉

نتیجه شد اینا

اون ظرف که وسطش کرمیه اون باقلوا شعیریه اس خودم پز😋 مهمونمون عاشقش شده بود😍

من حس ميكنم نازك تر شدم

بابا نازککککک😅👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عشقم ببخشيد نشد بيام اصلا سايت حالم اصلا خوب نبود كلا گوشيم پيشم نبود  گزارش امروزمم الا ...

سلام گلم🌸

از قبلش اگه خبر بدی، خوب میشه،😉

با غذا، سبزیجات یادت نره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سلام سمیه جون میگم من دو سه ماهه چالش بازو میرم ؛قبلا رو برنامه نبودم ک هر ...

سلام گلم

حتما داری اشتباه میزنی

به نظرم طرز ایستادنتم اشتباهه، گودی کمر داری؟؟ پاهات را جفت نکن، اندازه عرض شونت باز کن

دستات را هم احتمال داره از بدنت خیلییی عقبتر میگیری . 

حرکات را یواش تر انجام بده و با دقت..تعدادش را هم کمتر کن..

حرکتی که یواش انجام بشه تاثیرش بهتر و بیشتر از تنده

سلام  سمیه جان  من تازه اومدم اما یک هفته ای انجام دادم. ولی من کلا زانوهام خیلی ح ...

سلام گلم🌸

نشسته چرا انجامش نمیدی؟؟؟ داخل امضام را ببین