2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😁😁😁فرستادم خووو ی بار عکسممم😆😆🙆🙆 یادت نی مگه خاااهررررر😴

والاا بِلاااا همه شماا سبزیااا مثل همید اندامتون.. همه باربی و خوش اندام...

راستش الان یه اندام  تو ذهنمه که به همتون نسبت دادمش😂ترکیبی از همتونه😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 والاا بِلاااا همه شماا سبزیااا مثل همید اندامتون.. همه باربی و خوش اندام... راستش الان یه اند ...

😂😂😂😂😂خدا نکشتت دختررر😆😆😆😆

نه باباااا هنوووو کلییی میخااد تا باربی بشم😆😆🙆🙆🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ورزش برا کوچک شدن سینه چیه انجام‌بدم زار میزنه سینه هام به هیکلم‌نمیاد 

همین چالش چوب هم واسه سینه عالیه

شنای دیوار هم خیلی خوبه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها هستید عکس بذارم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ي چيزي تو همين مايع ها😛😛😛😛😛

😂😂😂😂😂 ترکیدگییی که هیچ در خونتو هر کی زد، باز نکن تا یه مدت ....

بچه ها هستید عکس بذارم

ارهههههه

فرار كردم اومدم بيرون يعني چي كجا شدي🙃

یعنی کجاییی؟؟ تا حالا نشنیدیی این تیکه رووو؟؟؟؟😂😂😂

سلام عزیزم اشکال نداره.عیدشمام مبارک.حسابی خوش بگذره مهربون جان🌷🌼🌼🤚🏼👋💛

گزارش رژیم شیردهی  ۱۳ تیر ۸۲ روز مانده به پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه ۱۰۰ گرم هندوانه 

ناهار کشک و بادمجون ۵ قاشق  ۲ کف دست نان 

شام خوراک لوبیا 

میان وعده کشک خشک .خیار سبز .هویج .خربزه .هندوانه .سیب .شیر ۱لیوان 

ورزش دراز و نشست 

کالری مجاز ۱۲۴۰

کالری مصرفی  ۱۱۴۶

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@مامان_الیساهستم2  سلام عزیز دل 

ص.نیمرو+نان 29گرم 150

ن.برنج7 قاشق+5قاشق قیمه 507

ش..برنج 12قاشق با یه رون کوچیک مرغ 😟😓چون مهمان بودم جایی خییلی زیاد اصرار کردن 😥یه لیوان نوشابه 826

ورزشم که هیچی😣😣😣

فردا جبران میکنم 

مجاز ..1380 

مصرفی ..1483

سمیه جان سلام،دیشب سایت چش بود،نتونستم گزارش بدم @سمیه1396     ص‍بحانه شیروخرما ناهار ...

سلام گلم🌸

بهسلامتیی بیایی عزیزم.. اون موقع  ازت کزارش توپ میخامااا😉