2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
وقتي عضله ميسازه وزنت مياد بالا اما سايزت كم ميشه از اول زياد ورزش رو سنگين انجام نده بعد ديگه بدنت ...

واقعا من یه نمونه اش هستم.. الان بدنم به ورزش کم جواب نمیده  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ديگه  بايد سبك ورزشت رو عوض كني  مثلا كاراته بري

شبا کاراته بازی میکنم، 😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مامانه_سیدکوچولو @مری۲۷  @نیلوفر۰۰۰۰۰۰ @aghayedelha    

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_41‍ 

سلام من فقط برای اینک تو این تاپیک باشم عضو نی نی سایت شدم. تگم بعد تعمیرات سایت خراب شده لطفا تگمو درست کنین🥺🥺 تا از خبرها و چالش های گروهم  باخبر شم 🥺🥺لطفا رسیدگی کنین🥺

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
گزارشات عاالیییییههه 💪💪💙💙👏👏👏 ببین عزیزم صبحها ناشتا اب گرم بخور خاکشیر با آب گرم خوبه گل م ...

ممنوووون👍👍❤❤❤

باشه حتما

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
اره عزیزم بهتره

خوب شد که من زودتر از شوهرم نفهمیدم که چه بلایی سر گله اومده وگرنه تا اومدنش از استرس ، بیهوش میشدم... 

گل را خودش کاشته بود ، نیم متر شده بودش.. هی گلدون و خاکشوو عوض میکرد...هی  میگفت چی گلییی کاشتم😅 

اون كاراته بازي نيست ك🤣🤣🤣 اون قايم موشكه 

عهههههه.. پس گولم زدههه 😂😂😂😂 من میگم  چرا وزنم پایین نمیاد، پس کاراته نیستش

@سمیه1396  

سلام عزیزم سرم خیلی شلوع بود دیشب ساعت ۱۱ رسیدیم خونه 

اول ✍گزراش دوشنبه ۹ تیر

🍽 صبحانه

نان لواش ۵۰ گرم‌.خرمای خشک ۴ عدد.گوجه دو عدد. پنیر ۱۸ گرم.  👈۲۶۸ کالری

میانوعده بعد صبحانه

سیب سبز ۲۰۰ گرم.آلو زرد ۱۲۰ گرم.بادام ۵ عدد. 👈۱۷۰ کالری

نهار

۷ ق کته و ۱۷۰ گرم خورش بامیه رژیمی.👈۴۱۸ کالری

میانوعده بعد نهار 

آلو زرد ۳۰۰ گرم.اینهارو برای مشکل معده ام خوردم.☹ ۷۵ کالری

ازهمه بدتر شام

نشد کاریش کنم غذای مادرشوهرم پز بود ولی خیلی کم خوردم یه دفعه ای شد وگرنه تز صبح برنامه میریختم کمتر میخوردم.

نان سنگک نصف کف دست. اول اینو خوردم راضی نشدن.نان لواش۳۰ گرم.گوجه کبابی یه نصفه حدود ۵۰ گزم.کوبیده از نصفه سیخ کمتر.👈۲۵۴ کالری

کالری مجاز ۱۰۰۰

کالری مصرفی ۱۱۸۳

من همیشه رعایت میکنم این یه دقعه ای شد

ولی اینقددر حس پری و زیاد خوردن داشتم حالم بدبود انگار به ۱۰۰۰ کالری عادت دارم بیشتر حالمو بد میکنه مگر میوه باشه

ورزش نداشتم.

مرسی عزیزم

من الان جلوشو بگیرم میشه ۲۰روزه شروع کردم 

واای جقدر زیاد رفتییی ورزشاتوو

گلم هوازی و قدرتی را از هرکدومش برو که هم وزنت و هم سایزت با هم کم بشه..

هوازی واسه وزن و قدرتی واسهذسایز خوبه

اره از قدرتیت کمتر کن بزار روی هوزای

در طول روز چند دقیقه ورزش میکنی؟؟؟