2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
شیرین یه اتفاق بدبرام میوفته توروزای فست 😢وحشتناک فشارم میوفته پایین یعنی بی حالم 🤕

خرما بخور عزیزم. خودت تنظیم کن که فشارت نیوفته. من خودم به ساعت توجهی ندارم گشنم شد میخورم اما به اندازه کالریم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام تاپیک جدید مبارک     گزارش#   @sepiiiiiideh     کالری روز فست ...

عزیزم چالش باید بنویسی چالش۸۶روزه مثلا روز چهارم 

همه چی عالیه بجز اونی که گفتی😉

ازقرص هم من تا حالا استفاده نکردم اطلاع ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕گفتم ک فست نمیگیرم سه شنبه ها بجاش ۲۰۰ تا کم میکنم ببخشید بخدا از ...

یادم نمیمونه بخدا. تعدادتون زیاده. تو توضیحاتم نوشتم که کسی که فست نمیگیره روزای فست پایین گزارشش بنویسه علتشو😢

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خرما بخور عزیزم. خودت تنظیم کن که فشارت نیوفته. من خودم به ساعت توجهی ندارم گشنم شد میخورم اما به ان ...

نمیدونم چی میشه اتفاقاکشمش اینامیخورم نمیدونم یه ضعف دارم امیدورام هرچه زودترعادت کنه بدنم

ببخشید من که رژیم شیردهی دارم شیر که جز رژیم هست کالریش حساب کنم‌ یا نه 

نه گلم شیر رو هر روز بدون محاسبه کالری بخورین

۲ لیوان شیر کم چرب در روز یا یه لیوان شیر پرچرب

عشقم چرا تگ نمیشی اصلا

عزیزم اسممو بنویس @pari95  بعد وایسا اسامی بیاد بزن رو اسم من  ابی شه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه گلم شیر رو هر روز بدون محاسبه کالری بخورین ۲ لیوان شیر کم چرب در روز یا یه لیوان شیر پرچرب

ممنون عزیزم سر گروهم نبودن از شما پرسیدم 😊😊

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عزیزم اسممو بنویس @pari95    بعد وایسا اسامی بیاد بزن رو اسم من  ابی شه

باور کن همینجوری میزنم آبی میشه وقتی میفرستم دوباره تگ نمیشی

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
ممنون عزیزم سر گروهم نبودن از شما پرسیدم 😊😊

اشکالی نداره عزیزم😘

گزارش# کالری مصرفی:۶۱۰ آب:۴ لیوان  ورزش:یک ربع ورزش هوازی چالش قند و شیرینی رعایت شد ۸۴ ر ...

👏👏👏 باریکلا عزیزم 😚😚😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم