2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
مثه چی بالا سرمون رژه میری ها 😁  کیف میکنم یکی وزنش ۹۰ به بالا بوده و الان دهه ۷۰ هست .  ...

بیخ گوشتونم 🔫😈😈😈

افرین بازم میتونی💕

اره خیلی لامصب حال میده 

خیلی هارو داریم ۸۰ بودن الان ۵۰ 

سه رقمی بودن الان دهه ۶۰  

واقعا دم ارادشون گرم🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کالری کله پاچه تو اپ کرفس فقط بناگوش و زبان و مغز داره. بقیش چی؟مثلا پاچه ش. اپ های دیگه دارن؟

آب کله پاچه یک ملاقه ۱۲۳ کالری

یک قاشقش ۲۰ کالری

کله پاچه کامل هم یک پرسش ۷۰۰ کالری 

مانکن اینطوری زده

بیخ گوشتونم 🔫😈😈😈 افرین بازم میتونی💕  اره خیلی لامصب حال میده  خیلی هارو داریم ۸۰ ب ...

آرههه.

وایییی دلم قیلی ویلی شد . 

منم زود دهه ۷۰ رو دوس دارم ببینم . الان ۷۳ رو دپس دارم ببینم ، آخرین کاهشم تو اون وزن بود . 

بیخ گوشتونم 🔫😈😈😈 افرین بازم میتونی💕  اره خیلی لامصب حال میده  خیلی هارو داریم ۸۰ ب ...

آرههه.

وایییی دلم قیلی ویلی شد . 

منم زود دهه ۷۰ رو دوس دارم ببینم . الان ۷۳ رو دپس دارم ببینم ، آخرین کاهشم تو اون وزن بود . 

گزارش#   @مهدیه24     سلام عزیزم     عزیزم ازصبح توفکراعلام وزن ...

سلام عزیزم باشه اشکال نداره غروب ها وزنتو بگو

سرزمین رو نفمیدم 😁چی گفتی

گزارشتم سالم بود ولی صبحانه رو وعده اصلی قرار بده صبحانه مفصل وکامل بخور متابولیسم بدن رو بالا میبره

میان وعده اصلا نون وبرنج نخور حتی یه لقمه کوچیک

مصرف کربوهیدارتتم بالا بود❌

نهایت ۴۰گرم نان

ولیییی ورزشات عالی بودن👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
باشه گلم😊 فقطط اون هندونههه اونمممم به اون مقدار🥴 هندوانه درسته مفیده ولی اگه مصرفش بیش از ...

قند بالاش بده و سردی زیاد که باعث باد کردن شکم میشه به شوهزم گفتم دیگه نخره مگر زمان مهمون

سلام عزیزم خوبی قربونت برم? ممنون واقعاجاتون خالی خیلی عالیه اماهواش گرم وشرجی هست.  راستی من ...

سلام عزیزم خداروشکر 

تو مسافرت واقعا نمیشه یه مدت میخوای تا کالری مجازت بخور 

بازم عالیه هله هوله نمیخوری

وقتی برمیگردی سریع رژیمتو رعایت کن دوباره راحت کم میکنی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
در واقع ما فقط یه وعده غذای اصلی میخوریم که همون عصر هست. وسط روز بیشتر میوه یا سالاد میخورم. اگر خی ...

عزیزم‌اینجوری عضله هات میسوزن 

@مهدیه24     گزارش# 99/4/15 79روز مانده تا خوش اندامی(هدف) صبحانه👈نان لواش سبوس دا ...

خیلی عالی بود عزیزم 

👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻