2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288682 بازدید | 36895 پست
عزیزم صفحه ۱۷۲ گزارش دادم دیشب تگ تون هم کرده بودم

عزیزم وزنت هم ندادی که 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ايول نخوردي؟؟؟؟؟؟؟🤪

چی نخوردم؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزارش#   @zizigoli     80روز# تا موفقیت صبحانه: یه خرما+دو کف دست نان بربری+ ...

عالیه ورزش هم عالی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@barankhanomi   گلم اولین اخطار 🧨و گرفتی دیشب گزارش ندادی  @روشناا55   شما حذف ...

روز هشتم چالش ۸۶ روزه

۷۹ روز مانده تا رسیدن به هدف

@zizigoli      

گزارش#  

(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)

کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۱۷۰ 

ناشتا: اب ولرم+ عسل+ابلیمو+رنجبیل

صبحانه:

🤚 نان+ پنیر+ گوجه و خیار+ چای+ مویز    ۲۲۰ کالری

میان وعده: توت فرنگی+ گیلاس                  ۱۰۰  کالری

ناهار: عدس پلو+سالاد + دوغ                  ۵۰۰ کالری

نصف لیوان ماست رژیم شیردهی

میان وعده: الو سیاه+ شلیل چای+ مویز   ۲۰۰ کالری

۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی

شام: املت                                         ۱۵۰ کالری

چالش مصرف آب:‌ ۸ لیوان

چالش سی روزه شکم

کالری سوزیده: رقص و حرکات بازو.

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
ايول نخوردي؟؟؟؟؟؟؟🤪

آها کیک و میگی اره نخوردم ...!😁😁😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
وزن رو هم صبح خدمت تون اعلام کردم عزیزم

ای بابا چرا پس من ندیدم کلی صفحه هم توی اعلاناتم گشتم تا اسمت و پیدا کنم

روز هشتم چالش ۸۶ روزه ۷۹ روز مانده تا رسیدن به هدف @zizigoli        گزار ...

خیلی  خوبه 🍭

🌷🌷🌷🌷👌👌👌 فقط شبا سبک بخوری عالیه دیگه 💕

چشم ان شاالله از فردا بخدااز قرمه سبزی نمیتونم بگذرم امروزم نمیدونستم کالری ماکارونی قاشقی ۶۰ تاست وگرنه ناهارو کمتر میخوردم حداقل 😑😑😶

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
🌷🌷🌷🌷👌👌👌 فقط شبا سبک بخوری عالیه دیگه 💕

وای بادوم هندی رو نوشتم بادوم هنری 😃🤣😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

گزارش#

@pari95

صبحانه.بیسکویت پتی بور۴۴کالری

ناهار.مرغ کبابی+پلو+گوجه کبابی۳۷۷کالری

میان وعده.الو+شلیل۱۲۶کالری

شام.نان+آش دوغ+انگور۸۱۳کالری

کالری مجاز۲۰۶۰

کالری مصرفی۱۳۶۱

چالش چوب✔

اب✔

ورزش هوازی✔

ورزش قدرتی✔

۷۹روز مانده تا موفقیت

عزیزم اخر شبم شیر با خرما میخورم تا کالریم پربشه

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
ای بابا چرا پس من ندیدم کلی صفحه هم توی اعلاناتم گشتم تا اسمت و پیدا کنم

اشکال نداره عزیزم پیش میاد.

هر وقت پیدا نکردید گزارشم را تگم کنید براتون اسکرین شات میزارم که مشکلی نباشه قربونت.

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
سلام دخترا 😗💕👆 @mahdis7393   @paytakht   ‍ @tradescantia   @فریماهی &n ...

عزیزم منم نمیتونم سرکه بخورم چون معده درد میگیرم و کلا از اول شیردهی به خاطر طعم شیرم لب به ترشی و سیر و پیاز خامو این چیزا نزدم 🙂