2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
سلام خوبي خانم اشپز كوكو سبزي چجوري ميدرستي؟؟ 

سلام عززیزم خوبی😉😍

یک کاسه و نیم سبزی کوکو(حدودا نیم کیلو خورد شده) +پنج تا تخم مرغ+یک ق چ خوری زردچوبه+یک ق چ خوری سرخالی نمک +یک ق غ خوری سر صاف آرد نخودچی+2ق غ خوری گردوی نگینی شده رو با هم مخلوط کن ،تابه ی دو طرفه رو ،روغن بریز تا داغ بشه بعد مایه کوکو رو بریز داخلش درشو بزار تا بیست دقیقه وقتی دیدی سرخ شده برش های مربعی بزن بعد اون سمتش و اطراف کوکو رو سرخ کن  

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکتباشه.دستش دردنکنه. خوبن عقربه ای ها. فعلا این هفته رو وزن کن. ازهفته بعد معلوم میشه دقتش. ...

باشه گلم ،خواهرم چند ساله روی اون خودشو وزن میکنه درست نشونش میده ،دیگه اون دیجیتالی خرید اینو داد من 

سلام عززیزم خوبی😉😍 یک کاسه و نیم سبزی کوکو(حدودا نیم کیلو خورد شده) +پنج تا تخم مرغ+یک ق چ خوری ز ...

فكر كنم من تخم مرغ كم ميزنم 

ارد نخود چي نزنيم چي ميشه؟؟ 

اطرافشم سرخ كنم واي ددم 

اسکات از ورزشهای فرمدهی حساب میشه.  مافعلا باید ورزشای چربیسوزی انجام بدیم. ک چربیهای بدن اب ب ...

مرسی عزیزم جواب دادین اگه زحمتی نیست میشه بگین ورزشهای چربی سوزی کدومان؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
فكر كنم من تخم مرغ كم ميزنم  ارد نخود چي نزنيم چي ميشه؟؟  اطرافشم سرخ كنم واي ددم

اگه میخوای حرفه ای بپزی همین قدر که گفتم تخم مرغ بزن بعدش هم کوکو رو نازک ننداز یک سانت قطرش باشه 

وقتی اطرافشو ایستاده میزاری تو تابه سرخ میکنی شکیل میشه ...

میخوای عکس غذای امروزمو بزارم ببینی جنبه شو داری😄😄فکر کن خود من از این غذا نخوردم بخاطر رژیمم 😬😬اگه هوس نمیکنی بزارم زود بردارم عکسو

من که خودمو بکشم کوکو سبزیام خوب نمیشه . اصلا خوشمزه نمیشه😁 

ببین گلم سبزی رو خورد شده اماده بخر بعد بیار چند ساعت روی دستمال تمیز پهنش کن که آب نداشته باشه اصلا و حالت خشک بگیره 

بعد به روشی که گفتم درست کن ،محاله نتونی عزیزم ،فلفل سیاه و کمی سیر هم میتونی بزنی

ببین گلم سبزی رو خورد شده اماده بخر بعد بیار چند ساعت روی دستمال تمیز پهنش کن که آب نداشته باشه اصلا ...

من همیشه سبزیم فریزری بوده ، خیلی دستور گرفتم و سعی کردم اما از من کوکو سبزیه خوشمزه در نمیاد😂

البته فوت کوزه گری تو رو هم امتخان میکنم😊

من همیشه سبزیم فریزری بوده ، خیلی دستور گرفتم و سعی کردم اما از من کوکو سبزیه خوشمزه در نمیاد😂 الب ...

رازش همینه😄چون سبزی فریزری اب دار میشه همیشه انگار بعد از پخت توی کوکو خیسه کمی

یه طرف کوکو که سرخ شد برگردون تو سینی برش بزن(که تابه ی تفلون یا دو طرفه ات خراب نشه )بعد مربع مربع برش بزن با چاقوی اره ای  و دونه دونه اون سمت کوکو ها رو هم سرخ کن وقتی یک سانت قطر داشته باشه قشنگ میتونی اطراف کوکو رو هم سرخ کنی هم خوشکل میشه هم موقع سرو ریز ریز از کنارهاش نمیریزه🤗😉🌺

@شیرین_آردا  سلام گلم ظهرت بخیر

صبحانه:شیر.خرما.۱۸۴ کالری
نهار:سیب زمینی و تخم مرغ آبپز.۱۹۰ کالری
شام سالاد.ماست.۶۰ کالری
میان وعده:چای سبز.هندوانه.گیلاس.زردآلو.۲۴۳ کالری
کالری مصرفی:۶۷۸
۸لیوان آب
ورزش:چالش شکم.چالش چوب.شنا دیواری.پلانک.طناب.درازنشست

خدایا شکرت 🌸
فكر كنم من تخم مرغ كم ميزنم  ارد نخود چي نزنيم چي ميشه؟؟  اطرافشم سرخ كنم واي ددم

اگه ارد نخودچی نزنی آرد سفید باید بزنی، رطوبت کوکو رو جذب میکنه و ترد تر درمیادش😉