2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
اوووف چ کاهش تووووپی باریکلا💃💃💃💃💃💃👏👏 گروهتم عوض میشه مبارکههههه😘😘😘❤❤❤❤

قربونت عزیزم😘

بزارپیشت بموووونمممم😢

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
گزارش# @هستی،بانو   صبحانه:چای۱لیوان ،پنیر۱۰گرم،نان بربری۱کف دست(۱۰۶) نهار:سالاد فصل ۲-۳ق ...

عزیزم جایی مهمانی چون شامت برنج داره اگر اره موردی نداره اگر نه سعی کن وعده شامت برنج و چیزای سنگین نباشه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم نه تو اعلاناتم ندیدم

من ما بین هستی و بانو _ کشیدم همش ،برات شماره صفحات رو بفرستم خاک عالم به سرم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

سلام به همگی😘

وزن هفته پیش ۶۸

وزن امروز🎈🎈

پریودم عزیزان

@sanaz718

@سمیه1396

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عزیزم جایی مهمانی چون شامت برنج داره اگر اره موردی نداره اگر نه سعی کن وعده شامت برنج و چیزای سنگین ...

چرا گم خونه مادر شوهر بودم نها کم خوردم ۷ عصرم شام خوردیم  شیرینی و...نخوردم چیکار کنم الان دو سه هفته است نیم کیلو نیم کیلو کم می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
عزیز دلمممم کاهشت عالیهههه 😍😍💪💪💪 میگم ورزشهات چیه؟؟؟؟

سلام قشنگم😘😘

مررسی 😊

من اوایل از وزن ۷۴/۵۰۰ک شروع کردم تا تقریبا ۶۵کیلویی ذره ذره کم میکردم ،۱۰۰،۲۰۰،۳۰۰،۴۰۰ نهایت خوش بینی چهارصد میشد اما بعدش کاهشم بیشتر شد یبار حتی یه کیلو کم کردم 

من پیاده روی دارم،،،۳۰روز تناسب رو میرم ،،و چالشایی ک سمیه جان میذاره

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

صبحانه یه کاسه کوچیک لوبیا (200 )

ناهار عدس پلو 5قاشق و دوقاشق مایع گوشت و زیتون پروده (450 )

شام سوپ (150 )

میان وعده سیب و آلو و چای سبز و دارچین و خرما و چای آلبالو و یه حبه قند(200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی 1000

ورزش  پروانه 40تا و شنای دیوار و دراز نشست

آب 8لیوان

وزن این هفته تغییر نکرده همون 57/700هستش😔

میدونم تقصیر خود مه ورزش نداشتم یا کم داشتم 

بدنم خسته بود این هفته جبران میکنم 💪

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
چرا گم خونه مادر شوهر بودم نها کم خوردم ۷ عصرم شام خوردیم  شیرینی و...نخوردم چیکار کنم الان دو ...

کلا سعی کن برای کاهش وزن وعده صبحانت کامل ناهار کمتر شام از هردو کمتر باشه تا به نتیجه برسی و اینکه کلا متابولیسم بدن تو بعداز ظهر کم میشه پس غذاهای سنگین نخور .نون پنیر شیر خرما . سوپها گزینه خوبین و حبوبات پخته هم خوبه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
تمنا جون اهل کجایی من خیلی سایزم کم شده دور کمرم از۱۰۲ شده ۸۵ تو دو ماه  البته دم نوش و پلاتس&n ...

عزیز دلم من استان فارس هستم

سایز خ مهم تر از وزنه 

خیلیییی خوبه عزیزم آفرین😍💪

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵