یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چراهیچ کس پیگیری نمیکنه؟ اصلاانگار ماایرانیها بامبحثی به نام احقاق حق غریبه ایم
خب شما شکایت کن تا پیگیری کنن
تا شما شکایت نکنی که کاری نمیکنن
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
شما میدونی تا چه محدوده ای باشه هک میشه؟ آخه مااز سه طرف کوچه وباغ و خونه همسایه است که فوت شده خالی ...
اسم اون همسایه رو بکن رمز وای فای بنویس رمزش فلانی می دونم خودتی به پلیس فتا می گما ادم باش
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
ببین عزیزم یه نرم افزار هست پسرم نصب کرد مخابراتم به من گفت بعد من دیدم یه گوشی هواوی حتی ipاش روهم دیدم نصبه وداره از وای وای مااستفاده میکنه عوضی در طول ۱۹ روز۲۵ گیگ نت خورده خدالعنتش کنه
نمی شه کاری کنی فقط خودتون وصلشین آخه من دخترم با تبلش به وای فای گوشی من وصل نمی دونم کی بود که وای فای گوشیم رو هک کرده بود منم تو تنظیمات گوشیم گزینه دستگاه مجاز رو انتخاب کردم بعدم اطلاعات گوشی تبلت دخترم وارد کردم فقط تبلت می تونه به گوشیم وصل بشه
بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
😁حداقل وجدانش به کار می افته می فهمه که می دونی از خجالتم که شده می ره پی کارش
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
نمی خوام گناه بشورم ولی پدریشینادهمسایه روبه رومون هستم روسرش قسم میخوریم سید.نماز روزه ترک نشه.حلال ...
تو همون کاری که من گفتم ببنویس یا بنویس از همچین خانواده ای پسر دزد بعییده