2777
2789

شوهرم اومد چندوقت پیش گفت می خوام خونه بخرم طلاهاتوبفروش منم ذوق خونه داشتم فروختم یک پول هم توبانک پس انداز کرده بودم ازم گرفتووهی بهونه آورد که نمیتونم واینا خونه هم نخریدگفتم خوب باشه شاید پولش کم بوده نتونسته .یک چندوقت بعدرفتیم خونه مادرش اینقد مادره موزیانه لبخند می زد وهی می گفت پسرم طلبشو ازمن نگرفت طلای توروفروخت منم بیخبرازهمه جا... به خواهرشوهرم گفتم چی میگه گفت قبل ازدواجتون شوهرت پول قرض داد به مادرم ماشین خرید حالامی خواستین خونه بخرید بهش گفتیم پولتوپس بگیرگفت نمیخادبزارباشه .اینقدمن ناراحت شدم گفتم چرا پی طلافروخت چراپول من روگرفت اونوقت طلبشو ازخانوادش نگرفته بود اگه گرفته بود همون وقت میتونستیم خونه بخریم وبه تعویق نمی افتاد..اینقد ازدست شوهرم وخانوادش شاکیم ...  فکرمی کنم شوهرم بدرودستی بهم زدو گولم زد

صبح هم همین تاپیک رو زدی

بگو پس بده پولات رو ، بگو هروقت خواستی خونه بخری دوباره میدم بهت الان بده برم طلا بخرم ، بعد که خواست خونه بخره بهش نده بگو برو از مادرت بگیر☺️

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحقیقت اول  خودشو گول زده وبه خودش بد کرده 

چون دیگه نه اون مقدار طلا رو میتونه بخره نه با این وضع اقتصادی خونه رو!!!!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

خیلی لجم گرفت از شوهرت😠😠😠

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...