2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا این کارو میکنع؟😐🤔

315 بازدید | 40 پست

مادرشوهرم با اینک عقدیم هی بش میگه دختر عموتو بگیر دختر خالتو بگیر😑😂حالا من زیاد توجه نمیکنم ولی جلو منم زیاد میگه هفته پیش رفتم خونشون هی میگف منم خندیدم از هرس گفتم چرااا هی عوض میکنین کدومو بگیره اخررر گفت دوتاشون خوبه😑😂

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يك توصيه بهت ميكنم جدي بگير

يك هفته نرو اصلا خونشون

پدرت به همسرت زنگ بزنه بگه با مادرت پاشو بيا

وقتي اومدن بگه احترام دخترم رو اگه بلد نيستين نگه دارين بريد همون اقوامتونو بگيرين.

همين الان يكبار براي هميشه بايد جواب رفتار زشت و وقيحانه رو ببينن. اگه نه روز به روز بدتر ميشه.

حتما میخادتورواذیت کنه وقتی که میری اونجا بشین جفت شوهرت هرموقع ازاین حرفازد دست شوهرتوبگیر باهم بخندین بعد بااون خنده که نگاش کنی تا...میسوزه  😁

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

به نظر من باید بدونن حد و حریم خودشون رو نیگه دارن....دعوا نکن ولی بهشون بفهمون که کارشون خیلی چیپ و سطح پایین....به دومادش هم این پیشنهاد رو.میده؟؟؟

و خدایی که همین نزدیکی است....
به نظر من باید بدونن حد و حریم خودشون رو نیگه دارن....دعوا نکن ولی بهشون بفهمون که کارشون خیلی چیپ و ...

ولش کن عزیزم من انقد توی یکی دوسال خون دل خوردم هی دعوا و جروبحث ب پدرمم نمیتونم بگم ب هیش کس چونکه میگن ما مخالف بودیم خودت عاشق شدی شوهر کردی حالا بکش

وا؟؟چرا میخندی؟؟؟این کول بودن نیست،،،لبخند شما اجازه بی احترامی های بیشتری در آینده به ایشون میده

انقد دعوا کردم باور نمیکنی مصلا وقتی نامردم نبود من فقط یدفه دهنمو بار کردم با مامانش دوا کردم گفتم خوشتون میاد یکی برا دختر خودتونم همون کارو کنه من با کلی امید و ارزو زن پسرشما شدم من دشمنتون نیستم فک کنین جای دخترتون اصن دخترتون هیچی یه غریبه میگه ت میخای پسرمو تیغ برنی ول کنی بری گفتم اخه مادر من پسر شما چیزی نداره بقران که من تیغ بزنم یا نزنم و رفتع گفتع زنت فلان شد فلان کرد کلیم روش کشیده فش و ...