2777
2789
اره بخدا،نه من دیگه شناختمش اون دختر ساده مرد من همه چیمو بهش میگفتم خیلی پشیمونم خیلیییی، میگن زمان ...

اصلا نباید به جاری حرف دلو گفت من خودم یه مدت صمیمی بودم ولی الان نه در حد سلام تعارف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نباید به جاری حرف دلو گفت من خودم یه مدت صمیمی بودم ولی الان نه در حد سلام تعارف

اره اوایل خیلی اشتباه کردم ، ولی کمکم دستم اومد چی ب چیه 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
اره اوایل خیلی اشتباه کردم ، ولی کمکم دستم اومد چی ب چیه 

من جاریم کلا خودشو خیلی قاتی مسائل خونواده شوهرم میکنه البته ده ساله عروسشونه ولی من از الان تصمیم گرفتم قاتی نکنم خودمو تازه عقدم

من جاریم کلا خودشو خیلی قاتی مسائل خونواده شوهرم میکنه البته ده ساله عروسشونه ولی من از الان تصمیم گ ...

جاریه منم همیشه سعی داره دخالت کنه تو هرمسئله ای سرک بشه و نظر بده ولی من سعی کردم تو یسری مسائل نظر ندم یاخودمو قاطی نکنم این کارم باعث شده احترامم ببشتر باشه خودمو پایین نیاوردم بااینکه خانواده شوهرم فامیلن ولی نمیزارم بهم بی احترامی بشه

جاریه منم همیشه سعی داره دخالت کنه تو هرمسئله ای سرک بشه و نظر بده ولی من سعی کردم تو یسری مسائل نظر ...

دقیقا اونم همینه راجب همه چی دوس داره یه چیزی بگه و چند بار سر این اخلاقش دعواش شده با خواهر شوهرم..یا متلکا مسخره ای به ادم میندازه ...یا یکی دوبار یه حرفای زده ک من تحریک شم برم بیفتم به جون شوهرم خودمم میفهمیدم قصدش اینه....ولی من کلا میگیرمش به پشمم اون بیکاره ک دنبال این چرت و پرتاس😂

دقیقا اونم همینه راجب همه چی دوس داره یه چیزی بگه و چند بار سر این اخلاقش دعواش شده با خواهر شوهرم.. ...

افرین هیچوقت بخاطر حرف کسی باشوهرت دعوا و بحث نکن ،بزار ببینه حرفش تو زندگیت تاثیر نداشته ،هیچوقتم پیش شوهرت غرخانوادشو نزن

افرین هیچوقت بخاطر حرف کسی باشوهرت دعوا و بحث نکن ،بزار ببینه حرفش تو زندگیت تاثیر نداشته ،هیچوقتم پ ...

اتفاقا یبار همون هفته اول عقدمون این کارو کردم کارمون به بحث کشید برام درس عبرت شد هیچی غیر خود شوهرم برام مهم نباشه

اتفاقا یبار همون هفته اول عقدمون این کارو کردم کارمون به بحث کشید برام درس عبرت شد هیچی غیر خود شوهر ...

درستشم همینه اگه گله ایم داری بازبون نرم و اروم بهش بگو بادلیل بهش بگو ازرو عصبانیت و غرزدن بگی به هیچ نمیرسه بحثتون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز