2777
2789

سلام 

الان که دکتر محسن معینی از ایران رفته 

برای بارداری دوم پیش کدوم دکتر رفتید که به دلتون نشسته و مثل دکتر معینی بوده؟

من بعد از دو‌تا سقط رفتم پیش دکتر معینی و تحت نظر ایشون پسرم به دنیا اومد سال ۹۲

ایشون مشکلم رو فهمیدن و با کلگزان و پردنیزولون بارداری سومم موفق بود

الان برای بارداری دوم می خوام اقدام کنم  ایشون از ایران رفتن  

یه ویزیت رفتم پیش خانم دکتر سهیلا عارفی

البته خودشون بیمارستان بودن عمل داشتن

اما اونجا ماماشون برام کلی آزمایش نوشتن که اصلا دکتر معینی ازم نخواستن  آزمایش اسپرم نوشتن برای همسرم

عکس رنگی رحم نوشتن در صورتیکه من عکس رحم‌از قبل داشتم که اصلا مشکلی توش نبود

من و همسرم مشکل نازایی نداشتیم

من فقط مشکل تیرویید و انعقاد خون دارم

الان نمیدونم چیکار کنم

همسرم هم موافق نیست آزمایش بده چون میگه ما مشکل نازایی نداریم

الان نمیدونم باید چیکار کنم

شماها الان که دکتر خارج از ایرانه برای بارداری دوم با مشکلات من پیش کدوم دکتر رفتید

دکتر معینی واقعا با وجدان و ارامش بخش و با دانش بودن که متاسفانه رفتن از ایران

با دکتر عارفی ادامه بدم یا برم سراغ دکتر دیگه

ازمایشاتشون بیشتر برای ناباروری بود در صورتیکه من بدون مشکل باردار میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله رفته به نظرم سوئد

عزیزم دخترشونم اونجا بودند منم سال 93 پیشش زایمان کردم بعد از 3 تا سقط و با اینکه اسپرم شوهرم خیلی ضعیف بود و همه میگفتند باید عمل کنه اما دکتر گفت اصلا عمل نمیخواد منم داروهای شما را مصرف میکردم به علاوه چند تا داروی دیگه 

ماه هشتم رفتم پیششون برای چکاپ گفت حتما باید بری اتاق عمل دخترم اریتمی داشت خانوادم اصفهان بودند و من تهران رو تخت گریه میکردم کلی منا دلداری داد با اینکه تو مطبش خیلی رسمی بود اونروز زد رو شونم گفت نگران نباش اول امیدت به خدا باشه بعد بسپار به من دستش درد نکنه دکتر با خدا و با وجدانی بود همیشه قبل شروع معاینه و سونو و ...هم بسم الله میگفت