2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز ابجیم دوتا زشتش به دنیا اورد😍😁

قدمشون مبارک باشه...  

انشالله روزی من و همه اونایی که دوقلو دوست دارن باشه

هوای زندگیم،تنگه غروبه😔  شیشه را پاک نکن منظره آلوده است.

آخه بدبختی تنبلی هم دارم.خدا کنه امروز بگه خوب شدی.

بچه ها یه سوال.این دستگاه هایی که هست تو مطب .باهاش معاینه میکنن .یه لوله میندازن داخل.همون سونوی واژیناله؟

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
آخه بدبختی تنبلی هم دارم.خدا کنه امروز بگه خوب شدی. بچه ها یه سوال.این دستگاه هایی که هست تو مطب .ب ...

نه معاینه واژینال هستش واون دستگاه پلاستیکی هم اسپکولوم نام داره

منم میخوام  ولی مگه به خواستنه؟

از ته دل بخوای خدا هم بخواد میشه عزیزم.هم قاندن جذب و اناظاره و هم از قانون تجسم استفاده کن.دارو و دکار هم ابزار و وسیله ان .گاهی خدا راه رسیدن به آرزو و هدفت رو توی استفاده از وسیله و ابزارهاش که نشانه ی حکمت الهی هست، قرار داده.تلاش کن نتیجه رو بسپار به خدا خواست میده نخواست یه دونه میده.حتی گاهی نخواد هیچی هم نمیده با اینکه همه کار کردی و هیچ مشکلی هم نیست.انشااله دامن همه سبز بشه و خدا صالح و سالنش رو بده و همه رو به خواستشون برسونه.