2777
2789
عنوان

بنظرتون حاملم؟

204 بازدید | 19 پست

قبل عید رابطه با جلوگیری طبیعی داشتیم بعد اون خیلیییی پریودم کم شد و ترشحمم یکم زیاد..الانم پریودم ولی کم و لکه بینی حامله نباشم😔😔اخه هم عقدم هم دارم جدا میشم کمکم کنین

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

شایدعفونت داری یاکیست

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز الانم لکه بینی دارم میترسم بذارم مثبت باشه..الان اشکال نداره بذارم؟

خب اگه آخرین رابطه ات قبل از عید بود الان جواب رو معلوم میکنه. بذار از حالت سردرگمی که در میای حداقل. 

بعدم اینکه لکه بینی لانه گزینی که برای بارداریه مگه 10 تا 14 روز بعد از رابطه نیست؟ شما اگرم باردار باشی که الان 3 ماه گذشته چرا باید لکه داشته باشی؟ 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خب اگه آخرین رابطه ات قبل از عید بود الان جواب رو معلوم میکنه. بذار از حالت سردرگمی که در میای حداقل ...

نمیدونم عزیزم باید برم تست بگیرم خیلی میترسم..خواهرم میگه خواب دیدم حامله بودی

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
نمیدونم عزیزم باید برم تست بگیرم خیلی میترسم..خواهرم میگه خواب دیدم حامله بودی

الان نداری بی بی تو خونه؟ منم نگرانت شدم ولی بعیده باردار باشیا. آخه 3 ماهگی خونریزی نمیاد که!! نمیدونم والا.. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی