2777
2789
عنوان

بازسازی خونه

278 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

میشه بهم کمک کنید باز 

من میخام این خونه رو بگیرم 

۱بنظرتون وسط این راهرو بردارم خوب میشه 

یا بزارم باشه؟

۲میخام کل خونه کاغذ دیواری بزنم پست تی وی طرح دار بقیه جاها ساده

بنظرتون خوب میشه 

۳میخام سقف هم کناف بزنم 

۴پرده هم عوض کنم 

بنظرتون دیگ چکار کنم 

میشه  عکس بهم بدین 

از کناف سقف ،کاغذ دیواری ،

توروخدا ایده بدین بهم خوش سلیقه ها

الان عکسش میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

عزیزم به نظرم اون دیوار و همه گچ بریارو بردار. اگه می تونی پنجره هارو هم یک دست کن. حتما از پرده های بلند استفاده کن و چون فضا خیلی بزرگ نیست دیواراتو روشن کن. این کارایی بود که خودمم انجام دادم و راضی بودم. بازم می تونی از متخصص مشورت بگیری چون ممکنه از نظر زیر ساخت نشه یه تغییراتی و داد. من خودم واسه بازسازی آپارتمان از خدمات بازسازی ساختمان تهران کمک گرفتم، خیلی خوب راهنماییم کردن و کارشون و خوب انجام دادن.