2777
2789
عنوان

کی مثل من به این باور رسیده زیاد نباید به مردها محل داد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 139 پست
منم شوهرم دقیقا همینطوریه  اما متاسفانه خودم آدم برونگرایی ام ک نمیتونم جلو ابراز محبتم رو بگی ...

اشتباه میکنی منم قبلا اینطور بودم

ولی خیلی چوب احساسات م رو خوردم

الان مغرور شدم وایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعادل کلا چیز خوبیه✋😊

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
من دقیقا  یه هفتس الان رو روال بی محلیم خیلی خوبه👌باهمین فرمون ادامه میدم ازاین به بعد مردال ...

اره بخدا 

بی محلشون می‌کنی بیشتر دنبالت راه میفتن

من از همه لحاظ محلش نمیدم خیلی پیگیرمه

اره بخدا  بی محلشون می‌کنی بیشتر دنبالت راه میفتن من از همه لحاظ محلش نمیدم خیلی پیگیرمه

اوقم میگیره وقتی این کانالای خانوما قریو میبینم حالم بهم میخوره که چجور خودشونو کوچیک میکنن

البته خودم یه مدت این اشتباهوکردم اما به این نتیجه رسیدم مردی که قدرنشناسو بی لیاقته ایناواسش جواب نمیده

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣