2777
2789

سلام خواهش میکنم به عقاید هم توهین نکنینن اولین کامنتی که شروع دعوا باشه رو ببینم تاپیکمو قفل میکنم اعصاب شما خورد نشه دوستان .

بیاید باهم مسایلی که دوست داریم بدونیم و یا اطلاعات کمی داریم رو به اشتراک بزاریم .

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زییییییییییینگ من یه سوال دارم  

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

درخدمتم👋😄

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
پ مراجع تقلید برا چیه... 😮مگه سلیقه ای اخه... توضیح المساعل تماام

اونا احکامه ها من احکامو نگفتم عزیزم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

من سوالی ندارم ولی میخوام به خانومای با حجاب بگم انقدر ماهارو با ابنبات و ماشین مقایسه نکنن زشته بخدا احترام به عقاید یک طرفه نمیشه که مگه ما با شما کاری داریم که همش تو زندگی ما به اسم امر به معروف سرک میکشید؟بس کنید لطفا

همین

اگه با نظر من مخالفی ریپلای نکن چون حوصله ی بحث ندارم
بفرما

میگم خدا به ادم و حوا گفته بودن شما جانشینان من درزمین هستید

بعد چطور وقتی سیب خوردن اومدن زمین؟ قرارنبوده بیان؟

اخه الانم میگن اگ اونا سیب نخورده بودن ما تو بهشت بودیم

قضیه چیه

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
من سوالی ندارم ولی میخوام به خانومای با حجاب بگم انقدر ماهارو با ابنبات و ماشین مقایسه نکنن زشته بخد ...

امر به معروف که یک وظیفه دینی هستش و حجاب هم یک مسئله شخصی و اجتماعیه و خود ادم باید به شناخت برسی.باشه چشم من ه خانوم مذهبی ای و محجبه ای که دیدم میگم بهش ولی این مثال آبنات اولین بار توی یکی از کشورهای غربی و اروپایی بود گفتم در جریان باشین عزیزم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
میگم خدا به ادم و حوا گفته بودن شما جانشینان من درزمین هستید بعد چطور وقتی سیب خوردن اومدن زمین؟ قر ...

عزیزم بعد خوردن گفته بود بعد که توبه اشون رو قبول کرده گفته باید برید زمین و الی آخر