2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایل شخصی. مدارک. پول وطلا. عقدنامه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

هر چیزی که حق خودم بدونم...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
من کل جهازمو میبرم والا کم پول ندادیم که😁 فقط چیزایی که خاطرات طرفو برام زنده کنه نمیبرم😄

من فعلا جایی برا جهازم ندارم 

بابام میگه از طریق قانون ازشون میگیریم

مدارکم لباسام وسایل شخصی مثل ارایشی بهداشتی وسیله هایی ک دوسشون دارم عکسام و البوما 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من فعلا جایی برا جهازم ندارم  بابام میگه از طریق قانون ازشون میگیریم

انباری ،چیزی نیست؟ بازم حیفه طلاها تو وردار چیزایی که جا میشه وردار ببر 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...