2777
2789
عنوان

به نظرتون نیاز دارم خانومای گل

76 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.من باشگاه میرفتم قبل کرونا الان۱ماهه باشگاها باز شدن من نرفتم

ولی دلم میخواد دیگ شروع کنم اگ برم باید پسر۴ سالمو ببرم.اخه رزمی میرم اونم باهام میاد

ولی استادمون خیلی رعایت میکنه حتما ماسک و دستکش و ژل الزانیه اوایل۴۰ نفر بودیم الان فقط ۸ نفریم.شوهرم میگ برو

ولی میترسم۲تا بچه دارم یه ۴ ساله یکی۱ ساله

اهوازم هستم.

شما بودید چکار میکردید

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دو راهیم اما نریم 

وییی خیلی چاق شدم.من هم میرفتم برای دفاع شخصی هم میرفتم که لاغر بشم خوب داشتم لاغر میکردم.

میدونم تا باشگاه نرم لاغر نمیکنم

منم ماهشهر هستم ولی اهواز یم اصلا نرو به خاطر بچه ات وسلامتیشون  چون بیماری خیلی شیوع پیدا کرده ...

اره متاسفانه اهواز افتضاح شده

چرا دکتر کرمانی نمیری برا لاغری بینظیره  تازه خودم به عینه جواب دهیشو دیدم خودم فقط منتظرم دخت ...

والا زنداییم رفت خوب لاغر کرد پیش دکتر کرمانی منم برنامشو گرفتم

ولیییی من وقتی گشنم میشه عصبی میشم وحشتناکا

منم همه جا میرفتم ولی الان فکرشو میکنم میبینم خودخواهیه بخوام برم 

اره واقعا.بخدا هیچ جا نمیرم دیگ خسته شدم فقط ۲هفته یبار میرم خونه پدرم و پدرشوهرم 

تو راه میبینم همه راحتن

میگم خدایا من مشکل دارم اینقد رعایت میکنم.یا واقعا مردم زدن به بیخیالی

من الان دقیقا چهارماهه هیجا نرفتم فقط یه بار اومدم اهواز خونه  مادرم اینا همین اینقدر دلم میخوا ...

خوبه بچت کوچیکه.من پسرم۴ سالشه دلم براش میسوز

همش تو خونس