آقا تایپیک قبلم سوتیای دانشگاه بود که اونجوری ک باید نخندیدیم، حالا میخوام سوتیای صحبت کردنامون رو بگیم خودم یه شخصه استاد سوتی دادنم، چند روز پیش به یکی از همکارام گفتم مگه بهت نفرموده بودم اون کارو بکنی بنده خدا هنگ بود منم گفتم شوخی کردم حالا طرف 50 سالشه..... اینقد رسمی حرف زدم قاطی کرده بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها من کلا وقتی کلمه ای یادم میره هرچی به ذهنم بیاد میگم این عادتو متاسفانه یا خوشبختانه از مامانم گرفتم لونم دقیقا مثل منه... بعضی وقتا میخواد صدامون بزنه اسم خواهرمو میگه ولی در واقع با من کاز داره میگم خب چرا اسم منو صدا نمیزنی میگه اسم اون تو ذهنم بود🤣🤣🤣🤣
دوازده سال پیش ،رفتم برای نامزدم افتر شیو بخرم،،،بعد به فروشنده گفتم یه دونه ژل بعد از اصلاح میخام،گفت مارک خاصی مد نظرتونه گفتم اره افتر شیو باشه لطفا،گفت میدونم افتر شیو میخای اما چه برندی چه مارکی،گفتم واه دارم میگم که مارکش افتر شیو باشه