2777
2789
عنوان

کمکم میکنین جهیزیه چینی مو انتخاب کنم؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 48 پست

اولی عالیه. شادتره. روح داره 

دومی یه گم کسل کنندست 

خوددانی 

اولی را بردار مبارکت باشه 

کیلیلیلیلیلیلیلی

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی با تفاوت زیاد بهتره عزیزم  در ضمن مبارکت باشه عروس خانم ایشالله ب دل خوش

ممنونم نازنینم .. اصلا تفاوت زیادو که گفتین دلم رفت برا اولیه :)

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
اوه چه خوب شد پرسیدممممممممم !

خیلی شیکه ها ولی خب به نظر من قدیمی شده دیگه . ولی انقده که چینی زرین خوبه خواهرم نگه داشته میخواد بده تو جهیزیه خواهرزادم . به عنوان یادگاری ولی خب یه سرویس جدید هم میگیره براش . به نظرم اولی شیکه خوشم اومد من

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اولیه قشنگه جدیدم هست  ولی دومیه خیلی قدیمه دقیقا طلاییش رو تو بیشتر خونه ها دیدم

اگه زیاد دیدین یکم خط نشده ؟ الان یکم افادم تو شک خواهر :) ازونام که دلم میخواد چیزام تک باشن :)

ممنونم نازنینم .. اصلا تفاوت زیادو که گفتین دلم رفت برا اولیه :)

ای جونم 😅😅😅😅😅😅

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
خیلی شیکه ها ولی خب به نظر من قدیمی شده دیگه . ولی انقده که چینی زرین خوبه خواهرم نگه داشته میخواد ب ...

عزیزم ممنونم از نظرت .. من که دیگه مخم زده شد که فقظشششششششمممممممم اولیه رو بگیرم :)