2777
2789
عنوان

گریه نوزاد چهارماهه کمک😭

407 بازدید | 10 پست

سلام خانوما دختر من هم شیر خودمو میخوره هم شیرخشک هم سرلاک الان چهار ماهو پنج روزشه از صبح تاالان انقدر بی قراری و گریه کرده و هیچی نمیخوره سینه مو اصلا نمیگیره شیر خشک و 20سی سی خورده سرلاکم یه قاشق خورده کلا همش گریه و داد و بیداد. نمیدونم چیکار کنم

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتراطفال به من گفت حداقلش بایدسرلاکوازهشت ماهگی شروع کنی چون خیلی سنگیه ماازچهارماه شروع کردین اون ازدلدردداره بی تابی میکنه بهش شربت آهورانی نی بده مخصوص دلدرده

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
سرلاک واسه چهار ماهه خییییییییلی زوده عزیزم.نده بهش

عزیزم با مشورت پزشکش بهش دادم سرلاک برنج

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
شاید دل درد داره ، اروغش ومیگیری؟ یکم بهش نبات داغ بده خب، لباساشو دربیار تو تنش حشره نرفته باشه تو ...

تو تنش که نیست تو گوششم معلوم نیست 

دوستان بچه من یبوست داشت پزشکش گفت روز اول با آرد برنج و شیرخشک براش فرنی رقیق درست کن اگه دستشویی کرد یعنی میتونه بخوره از روز سومم سرلاک برنجو رقیق بهش بده. از وقتی دادم بچم روزی یک بار دفع داره.