2777
2789
عنوان

بیاین خانوما سوال مهم دارم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست
چون مثلا میخوایم بچه داربشیم البته اون میخواد من نه

اها خب پس بهتره این مشکلو اساسی حل کنید چون اگه الان نشه بازم کار خودشو میکنه و بعضیا حتی با خوردن قرص اورژانسیم باردار میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خب پس بهتره این مشکلو اساسی حل کنید چون اگه الان نشه بازم کار خودشو میکنه و بعضیا حتی با خوردن ق ...

دیگه مجبورم ال دی بخرم قایم کنم نبینه بدونه بیچاره شدم 

خیلیام امادگی ندارن که کسیو وارد این دنیای مضخرف کنن.دعوا ندارم ها ولی واقعا بد زمونه ای شده

آره به خدا من حوصله خودمم ندارم بچه که دیگه جای خود داره 

ن بابا خب باهاش حرف بزن.البته اگه دلیل قانع کننده ای داری

ما تازه ۱سال ۷ماهه عروسی کردیم خودم تازه ۲۱ سالم شده هنوز میترسم از بچه دارشدن ولی اصلا قانع نمیشه 

ما تازه ۱سال ۷ماهه عروسی کردیم خودم تازه ۲۱ سالم شده هنوز میترسم از بچه دارشدن ولی اصلا قانع نمیشه&n ...

خب دلش بچه میخاد عاجی

نزار رابتطون خراب شه

مثلن بگو بزار بعد اوضاع کرونا

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ما تازه ۱سال ۷ماهه عروسی کردیم خودم تازه ۲۱ سالم شده هنوز میترسم از بچه دارشدن ولی اصلا قانع نمیشه&n ...

اخی عزیزم.حتما خیلی دلش میخواد خب بهش بگو میخوام برم کلاس پیش از بارداری و مشاوره و غیره هم طولش میدی هم خودت باهاش اشنا میشی.یااینکه بگو عفونت دارم باید فعلا درمان شم