2777
2789

کاش حداقل چندتا از اپشنای این مریضی لعنتی کم میشد😭😭

واکسنش ک معلوم نیس کی بیاد

کاش حداقل انقد سریع منتقل نمیشد

یا کاش انقد دوره ی نهانش طولانی نبود

خدایا چکار باید کنیم ک نجاتمون بدی؟؟😭😭😭

فکر لحظه لحظه منه این روزها😢😢😢😢😢

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا.. 

من داشتم الان اشک میرختم برای همه اونایی که به خاطر این بیماری رفتن.. خیلی غم انگیزه خیلی😞

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
عجب صيري داره خدا

واقعا

ولی چرا صبر میکنه تا مردم بمیرن؟!!!

چرا یکاری نمیکنه !!!!😢😢😢😢😢😢😢😢

ای خداااا

خسته ایم 

همه خسته ایم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها من نمیخوام بمیرم 

دو تا بچه کوچیک دارم کشور غریب 

ای خدا 😭😭😭😭

دیگه فکرش دست از سرم بر نمیداره

خدا این همه برای انسانها امکانات قرار داده. و جز شکرگذاری چیزی نمی خواد و کمک به هم نوع

ولی آدمها خدا رو فراموش کردن تقریبا.

مثلاً این همه به فکر ماسک و دستکشن.

این همه میترسیم

ولی یه لحظه فک کنین. شاید یه عذاب الهی باشه. یه هدف داره. اینکه به خدا برگردیم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

کم بدبختی داریم تو این ایران خراب شده خدا اینم اضافه کرده😔😔😔

مردم نمیتونن تخم مرغ بخرن بخورن

هرچقدم رعایت کنن بازم چون بدنشون ضعیفه ب راحتییییی میگیرن و......

و این چرخه همچنان ادامه داره.....