2777
2789
عنوان

مسمومیت بارداری و خطراتش برای جنین تجربه دارین بیاین توروخدا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4345 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش ادرار دادم زده بود ک پروتیین +3

باید ازت ازمایش بیستوچهار ساعته بگیرهببینه عددش چنده تا ۱۵۰ عادیه بیشتر از اون نباید باشه من تا ۲۵۰ هم رفتم،،ولی دکتر کلیه بهم گفت تا ۳۰۰ برا باردارا طبیعیه بیشتر از اون شد دارو میدیم

باید ازت ازمایش بیستوچهار ساعته بگیرهببینه عددش چنده تا ۱۵۰ عادیه بیشتر از اون نباید باشه من تا ۲۵۰ ...

دکتر من ازمایش 34ساعته ننوشته فقط گفته شیرین و شوری نخورم 

برم دکتر کلیه یعنی؟؟؟؟

برای خواهرم دعا کنید سرطان....

دکتر من ازمایش 34ساعته ننوشته فقط گفته شیرین و شوری نخورم  برم دکتر کلیه یعنی؟؟؟؟

اره دکترت باید ۲۴ساعته حطما مینوشت نمیدونم چراننوشته ،،یدونه دبه میدن ادرارو ۲۴ ساعتو توش میریزی تا ببینه هر روز چقدر پروتئین دفع میکنی

خوبه تا سیزده تا فشارت نره بالا خوبه نمک نخور اصلا حطما نمک زیاد میخوردی نه

2 ماه پیش یکم ب الوچه میزدم الانا ن اصلا

کلا شوری شیرینی دوسندارم 

3هفته پیش ازمایش داده بودم هیچی نبود یهو دیروز اینجور شد

اره دکترت باید ۲۴ساعته حطما مینوشت نمیدونم چراننوشته ،،یدونه دبه میدن ادرارو ۲۴ ساعتو توش میریزی تا ...

گرونه ازمایشش 

ازاد برم؟؟

یا بگم دکترم بنویسه؟

2 ماه پیش یکم ب الوچه میزدم الانا ن اصلا کلا شوری شیرینی دوسندارم  3هفته پیش ازمایش داده بودم ...

اره همینطوریه هی قطع میشه دوباره شروع میشه باید رعایت کنی که یوقت خدایی نکرده مسموم نشی من دکتر برام کاری نکرد خودم رعایت کردم اسپرین داده بود که من نخوردم ، ویتامین ای هم خوبه

بگو بنویسه حالا که پول وزیت میدی نه من با دفترچه ده پونزده تومن میشد فکر کنم

اب انار و لیمو ترش خوردم امروز 

میخام 3هفته همین کارو کنم بعد ازمایش بدم