2777
2789
عنوان

وقتی گریه میکنم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ نگو من انقد شوهرم رو گریم حساسه داد میزنه فقط که چرا گریه میکنی تنها موقعیه که درو میکوبه میره ...

چه خوب

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
پز# ندهیم 😁  

😂😂😂

آخه گریه هم پز داره قشنگم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

واقعا چرا مردا این جورین؟

یادش بخیر تو نوجوانی رمان میخوندم مرده نقطه ضعفش گریه خانمش بود....

همش تو رمان بود

خوب نیست اصلا یه موقع هایی آدم باید گریه کنه و نمیتونه

خب مگه نمیگی از گریه ات ناراحت میشه؟

نشد یبتر گریه کنم بیا بگه عزیزم چته منم بگم  اینه و فلان اونم بگو اخی برا این گریه میکنی باشه ف ...

کاش میشد آقایون میومدن تو این تاپیکا نیاز زنا رو میفهمیدن اگه مستقیم بگیم ک اصلا انگار نه انگار