2777
2789
عنوان

وابستگی بچم به مادر بزرگش

3209 بازدید | 24 پست

بچه ها من همونم که گفتم دعوامون شده بچمو برده خونه مامانش سه شب پیش دلم امشب واس بچم یه ذره شد زنگ زدم بهش دیدم با دختر عمو وپسر عموهاش مشغول بازی و گفتم بگو بابا شب بیارت گفت مامان تو بیداری مگه بابا دیدی گفتم خواب نیست گفت دارم بازی میکنم فعلا ورفت انگار نه اار که من دارم براش پر پر میشم انگار نه انگار که این زندگی جهنمی رو به خاطر اون تحمل میکنم چه راهکاری دارین تا بچم به خودم وابسته بشه وبدون من نره جایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خاطر همبازي هاش بوده

چ ربطي ب مادر بزرگه داره

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اره یادمه خونده بودم تاپیکتو اینکه بچت اجتماعی باشه همه جا بره یا وابسته خودت به نظرم ژنتیکیه اگ میبینی بچت جاش خوبه نگران نباش اون بچس نمیفهمه نگرانی مادر یعنی چی از دست بچت دلخور نشو یکم ارامش داشته باش شوهرت ک نمیخواد تا ابد بچتو اونجا نگه داره 

میتونی زنگ بزنی ب مادرشوهرت بگی ک بچتو بیاره بهش بگو ک دلت میخواد بچت پیش خودت باشه اونم مادره خب

اره یادمه خونده بودم تاپیکتو اینکه بچت اجتماعی باشه همه جا بره یا وابسته خودت به نظرم ژنتیکیه اگ میب ...

اون اگه مادر بود و میفهمید نباید قبول میکرد که با یه مادر اینجور کنه پسرش 

اون اگه مادر بود و میفهمید نباید قبول میکرد که با یه مادر اینجور کنه پسرش 

تو زنگ بزن بهش اون مادربزرگه منم بچمو ببرم خونه مادرم برام صد روزم باشه نگه میداره بزنگ بگو بچو میخوام

ب خاطر همبازي هاش بوده چ ربطي ب مادر بزرگه داره

اره میدونم این بچه کلا وابسته خودم بود نمیدونم چطور اینکارو کرده تازه چند شب پیش از تو لباسام یه دعا که چه عرض کنم طومار پیدا کردم که داخل یه کیسه چرمی سیاه مهر وموم شده بوداز اول نزاشتن یه روز خوش داشته باشم همش حسادت میکردن که چرا زنت بیشتر خونه مامانشه چرا بچه رو کم میاره عمدا اینکارادو میکنن