2777
2789
عنوان

خیلی سبزم از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان کردی ؟

نه من خودم سفیدم گلم ولی ودیو های اموزشی های یوتوب اینستا رو دنبال میکنم باز خورد خوبی داشتن سعی کن از آب برنج پخته شدم به عنوان لوسیون صورت استفاده کنی نتیجه میگیری ولی همین سیب زمینی خودش روشن کننده است 

چطو دلت میاد اینو بگی خدا تو قران میگه ما جنین رو داخل شکم مادرش شکل دادیم من میخوام دماغم عمل کنم همه میگن خوبه مدلش مثه دماغ یکتا ناصره ولی من حس میکنم بزرگه سر همین آیه دو دلم بخدا.خداقهرش میگیره

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
چطو دلت میاد اینو بگی خدا تو قران میگه ما جنین رو داخل شکم مادرش شکل دادیم من میخوام دماغم عمل کنم ه ...

اخه نمیدومی که دختر خالم سفیده ماه 

اصن نمیدونی چقدر خوشگله 

این انصاف نیست بعضی ها خوشگلن بعضیا...

چطو دلت میاد اینو بگی خدا تو قران میگه ما جنین رو داخل شکم مادرش شکل دادیم من میخوام دماغم عمل کنم ه ...

نخیر عزیزم دست بردن تو کار خدانیست ما ارد رو به نون درختو به کاغذ تبدیل میکنیم اگه اینجوره اینم دست بردن به خداست من این عملا رو هم کار خدا میدونم چون قدرت رو به دکتر داده که این عملا رو انجام بده همه چیز کار خداست 

اخه نمیدومی که دختر خالم سفیده ماه  اصن نمیدونی چقدر خوشگله  این انصاف نیست بعضی ها خوشگ ...

سلام عشقم  منم سفیدم ولی ماه نیستم میره تو آفتاب میشم گوجه فرنگی😅😅😅

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
نخیر عزیزم دست بردن تو کار خدانیست ما ارد رو به نون درختو به کاغذ تبدیل میکنیم اگه اینجوره اینم دست ...

نمیدونم والا سر همین دلم به عمل رضا ن

چقد سبزه یعنی😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂