2777
2789
عنوان

اونایی که جدیدا خودشون یا اطرافیان کرونا گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 34 پست
واااای جدی؟؟؟ من مادرم پشت یه پیله چرکی بسته ممکنه مال کرونا باشه ینی؟؟؟؟

علاعم دیگه هم داره

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه احتمال داره از الرژی باشه چون الرژی هم دارم

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
اخه درد نداره فقط فرو بردن آب دهنم سخت شده

من که اوایل کرونا گلوم درد میکرد رفتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت گفتم کرونا نیست گفت کرونا فقط به ریه میره گلو درد از علائمش نیست حتی الانم جزء علائم نیس 

الکل استفاده نکردی?

نه

من که اوایل کرونا گلوم درد میکرد رفتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت گفتم کرونا نیست گفت کرونا فقط به ریه ...

خداییش راست میگی

پنج روزه موقع قورت دادن گلوم دردمیکنه میترسم

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤

خداازدهنت بشنوه

سردرد های مزمن وشدید اسهال واستفراغ با از دست دادن بو وچشایی جدیدا قرمز شدن چشم ها علائم دیگه اشم سرفه خشک  ، آبریزش بینی یا کیپ شدن بینی تنگی نفس بی حالی تب ولرز 

سردرد های مزمن وشدید اسهال واستفراغ با از دست دادن بو وچشایی جدیدا قرمز شدن چشم ها علائم دیگه اشم سر ...

من پنج روزه دردگلودارم فقط صبحاهم که بیدارمیشم کمی خلط میاد

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤