2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کژال جونم عشقم نفسم دلم برات یزره شده بیا واسم پیام بزار هرجاباشی شادباشی دوست دارم همیشه توخاطرمی 😘😘😘😘😘

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت

الهی دورت برگردم خواری 😘 منم دوستت دارم وهیچ وقت فراموشت نمیکنم عزیز همین ک تو خوشبخت باشی و شاد باشی واسه من ی دنیا می ارزه 💖💖💖♥️♥️😍😍

عشقم خوبی این روزا خوش میگذره حتمان هیجان عروسیتو داری مبارکاااااااا جهزیه خریدنن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خیلی خوشحال شدم حداقل اینجوری میتونم باهات درارتباط باشم عاچگتم خواهری 🙈🙈🙈😁😁😁💋💋💋💋💋💋💋

خدانکنه این حرفا نزن 💋💋💋 مبارکا باشه جهازخریدنت ایشالو بادل خوشحال توخونتم میچینی 😍😍😍😍😍 منم دلم برات یزره شده خواهری 😘😘😘😘😘دلم یهو هواتو کرد💖💖💖خونه جدا خریدین یامستاجرین یاپیش مادرشوهر اینایی کاش میشد عکس جهازتو میدیدم هیجانتو دوست دارم گل قشنگم 🌺🌺🌺🌺

آخ نگو بخدا همین دیروز همیه پیاما دورهمی رو میخوندم هی میرفتم هی پیام‌هایی تورو نگاه میکردم ☹️☹️☹️☹️☹️هی دلم هواتو می‌کرد نمیدونم توچه کردی بامن ازاون راه دور💖💖💖بردی عسیسم خیلی دوست دالم 😍😍😍😍

اینشالامامانم میشی و بچه تو مامانت خاله هاش عمه هاش ومامان بزرگا نگه میدارن اینقدر خاطرخواه داره نیم وجبی🤪🤪🤪🤪 ایشالو ب هرچی میخوایی برسی آرزوهات خاطره شن واست 💃💃💃💃💃💃💃

خودت عزیزدلمی 😍😍😍مابیشترخرابته ایم آجی 🤪🤪🤪پس ما چی هسیم آجی ماهم میشم خالش آخ دلم میخواد لپشو گازبگیرم 😬😬 ن آجی هنوز قسمت نشده مادر بشم بااون دل پاکت واسم دعاکن ک خدا این نعمتشوشامل حالم بکنه ♥️♥️♥️

من بیشتررررررررررررررررتررررررررردوست دالم اصلان من مخلصتم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

عزیزمی من هیچ وقت فراموشت نمیکنم خیلی میخوامت رفیق ♥️♥️♥️😍😍😍هدو جانم خوبه اما نت نداره 😐😐😐😐😐من چندروزه ازش خبر ندارم نت نداره اما دخترخوبیه اومدش حتمان واست کامنت میزاره مینا جونم ک همش ول میچرخه ک آلاف نباشه 🤪🤪🤪🤪نگین جونم ک درحال درسو مشقشه دخترمون میخواد خانم دکتربشه درس خونه زیاد نمیاد سایت 

حتمان آهنگ ودانلودمیکنم گوش میدم ن عزیزم تلگرام ندارم امااگه تو بخوایی نصب میکنم 😍😍😍😍عزیزمی نفسمی این حرفا نزن خودم زودترفدات بشم 😬😬آخ کژال نمیدونی چقدر دوس بچه هارودندون بگیرم شانس آوردی نزدیکم نیسی 😬😬😬ممنون واسه دعایی قشنگت عجیجم 💋💋💋♥️♥️♥️هوادارتممممم 🙃🙃اگه آقات میدید منو تواینقدبه هم دلو قلوه میدم ♥️♥️ک صدردرصد نمیزاشت بیایی عشگم عاشگتم 

تلگرامم نصب کردم نازدونه خانوم ♥️♥️♥️♥️منم همش یادم میره جواب بعضی ارحرفارو بنویسم ☹️☹️☹️