2777
2789
عنوان

خانمای سیاست دان بیاید بگید چه کنم پدرشوهرم داره میااد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست

یعنی چی؟!!!!

مگه از پدر شوهرت بابت کار کردنه حقوق میگیری که الان میخوای خودتو ثابت کنی بهش!!!!!!!

سعی کن خودت باشی همین

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای به پدرشوهرت ثابت کنی که کارگر خوبی هستی؟؟؟!!!!🧐🤔🧐🤔🧐

😃😃😃😃😃😃

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

دعوتش کن بیاد بالا غذای مورد علاقشو بپز 

پایین رفتنی هم زیاد کار نکن بزار قرب داشته باشی 

اگرم رفتی از خستگی خودت بگو انگار کار کردی تو خونه خودت دی خسته ای 

پرورده کوردم❤
مثل مهمون بیام سر بزنم ک بیچارم میکنه

چند باری اینکارو کنی عادت میکنه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

سعی کن کارایی نکنی که به چشم نیاد

مثلا غذا درست کردن خیلی به چشم میاد.بری براش غذا درست کنی یا براش ببری.ولی اینکارازو خیلی نکن وقتی زیادی انجام بدی براشون عادی میشه و به چشم نمیاد و اینکه اول مطمئن شو مادرشوهرت راستشو به پدرشوهرت میگه ینی اگه کار کردی نگه هیچ کاری نکرده و بعدش انقد زحمت بکش

دعوتش کن بیاد بالا غذای مورد علاقشو بپز  پایین رفتنی هم زیاد کار نکن بزار قرب داشته باشی  ...

بعد بگو دونستم میاین این مدت ک نبودین دلتنگ شدم براتون گفتم براتون غذای مورد علاقتونو بپزم 

به زبون بگیرش 

مردا ذاتا  کمبود محبت دارن 

ی ذره محبت کنی و از راه شکم وارد شی تمومه😂

پرورده کوردم❤
سعی کن کارایی نکنی که به چشم نیاد مثلا غذا درست کردن خیلی به چشم میاد.بری براش غذا درست کنی یا براش ...

من ک میگم دعوتش کنه غذا بفرسته بد عادت میشن تبدیل به وظیفه میشه 

دعوت کنه تو چشم تره

پرورده کوردم❤
چیو میخوای ثابت کنی به پدر همسرت که کلفت خوبی هستی ؟؟

بابا اینا فرهنگشون این طوریه میخان عروس واسشون کار کنه 

نکنه میگن تنبله فلانه فک‌کن به خاطر این داستان ب شوهرم میگه طلاقش بده

این ترس مسخره از مادرشوهر و پدرشوهرت رو بذار کنار  همه چی حل میشه 😐

اره بخدا گل گفتی فقط این ترس نباشه همه چی خودبخود حل میشه اصلا ادمها به افراد شجاع ناخوداگاه احترام میگدارن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.