2777
2789
عنوان

خانمای سیاست دان بیاید بگید چه کنم پدرشوهرم داره میااد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک میگم دعوتش کنه غذا بفرسته بد عادت میشن تبدیل به وظیفه میشه  دعوت کنه تو چشم تره

هرچیزی تعادلش خوبه

هم میتونه دعوتش کنه هم بعضی وقتا براش غذا ببره

اگرم انقد اینکارارو تکرار کنه که میشه آره وظیفه و به چشم نمیاد

هرچیزی تعادلش خوبه هم میتونه دعوتش کنه هم بعضی وقتا براش غذا ببره اگرم انقد اینکارارو تکرار ...

میدونی اینجور ک اسی میگ انگار خیلی پر توقع ان

غذا ببره بعدا مادر شوهره تنبلیش بیاد بپزه دستور میده ک اسی ببره براش😂

پرورده کوردم❤
یه ساله دارم اینکارو میکنم مادرشوهرم از رو نمیره

عزیزم جایی ک زیاد بری بیشتر از وظایفت کار کنی خیلی محبت کنی خیال بد میکنن ازت سو استفاده میکنن احترام و ارزش قائل نمیشن منم سال اول خیلی کمک حال مادرشوهرم بودم جوری ک میرسیدم خونشون درحال میوه خوردن بودن برام نمیووردن میگفت اگه میخوری خودت پاشو بیار بخور برو تو اتاق لباسهامونو اتو کن بخدا ی تپه اتو میکردم بعد میگفت فلان کارو کن دستور میداد دیگه دیدم شده وظیفه خودمو کشیدم کنار بعد اون دوبار گفت برو لباس اتو کن خودمو زدم ب نشنیدن زل زدم ب تی وی از اون روز نه کار میگه بهم نه چیزی الان مثل مهمون میرم میرسم برام میوه و چای میاره بیشتر احترام میزاره همسرمم گفت خودتو کوچیک نکن مادرم قدرتو نمیدونه خونش کار نکن  الان یاد سال اول ازدواجم میفتم کلی ب کارام حرص میخورم 

حالا تو هم ب خودت ارزش قائل شو

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

چرا از مادر شوهر و هرچيزي كه به شوهر ختم ميشه بت ميسازن بعضي ها، مگه شماها شوهرتون رو دوست نداشتين كه زنش شدين پس چرا از نزديكترين كس بهش كه خونوادشن اينهمه ترس و نفرت دارين، خواهرجان مثل خونه مادر خودت و كسي كه بهت نزديكه رفتار كن اونا هم خونوادتن ، خب وقتي ادم جايي دعوت ميشه يا وقتي خودش سرزده جايي ميره وقتي چيزي  ميخوره نميشه در حد متعارف كمك نكنه چون معذب ميشه پس سخت نگير و برو خوش بگذرون ك ادم فقط يكبار ب دنيا مياد